Avoin työpaikka: nuoriso-ohjaaja

15.7.2012

 

Ohjaaja, Lahden 4H-yhdistys ry, Lahti (Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha)

 

 

4H-järjestö on yksi Suomen suurimmista nuorisojärjestöistä. 4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuuvavat 4H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health. Lahden 4H-yhdistys ry toteuttaa toimintaa paikallisella tasolla. (www.4h.fi)

 

Lahden 4H-yhdistys ry (www.lahti.4h.fi) hakee haasteelliseen ja monipuoliseen toimintaan idearikasta ja yritteliästä ohjaajaa yhdistyksen nuorisotoimintaan. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat Yli-Marolan 4H-kotieläinpihan työt aina toukokuun lopulta elokuun loppuun saakka, nuorisotoiminta (kerhot, kurssit, leirit jne.) ja muut työpalveluun liittyvät tehtävät.

 

Etsimme Lahden 4H-yhdistykseen ohjaajaa Lahden ja Nastolan alueen 4H-kerhoihin ja muuhun yhdistyksen nuorisotoimintaan. Kerhot ovat eläin- ja monitoimikerhoja, kohderyhmänä ala- ja ylästeikäiset.

 

Odotamme sinulta kiinnostusta lasten kanssa työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä kykyä itsenäiseen ja tulosvastuulliseen työskentelyyn. Ajokortti ja -taito vaaditaan.

 

Arvostamme hakijalta:

Soveltuvaa ammatillista tutkintoa (nuoriso-ohjaaja, lähihoitaja tms.), innovatiivista otetta ja kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Hakijoista alle 29-vuotiaat nuoret työttömät työnhakijat ovat etusijalla.

 

Palkkauksessa noudatamme neuvonta-alan työehtosopimusta ja työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa viimeistään 1.9.2012 ja työsuhde tehdään aluksi määräaikaiseksi vuoden 2012 loppuun saakka, jatko selviää rahoituksen selvitessä. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.

 

Tehtavään valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6 § 2 mom.) ja vaaditaan päihteettömyyttä.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 14.8.2012 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: lahti@4h.fi

Mainitsethan hakemuksessasi suosittelijasi ja liitetiedostot oltava alle 2000 KB.

 

 

 

Tiedusteluihin vastaamme vain sähköpostilla: petra.kortelainen@4h.fi

Liitteet