Lahden 4H: Tiedote 14.3.2020

14.3.2020


Lahden 4H-yhdistys ry Tiedote 14.3.2020

 

❗️ https://www.lahti.fi/ajankohtaista/uutiset/lahden-kaupungin-toimenpiteet-koronavirustilanteessa

-> Koulujen jälkeinen kerhotoiminta jatkuu kaupungin toimesta kunnes toisin määrätään. Noudatamme kaupungin ohjeita ja samalla sekä Suomen 4H-liiton että muiden viranomaisten ohjeita. 

❗️Lahden 4H-yhdistys pyrkii kaikin tavoin pitämään huolta lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumisesta turvallisesti ja hyvinvointi huomioiden. Tulevat kurssit järjestetään etäyhteyden kautta toistaiseksi. Järjestämme etätuen yhteyden saamiseksi ja harjoittelemiseen. Pysykää kuulolla. Huom! Valituille kesäyrittäjille lähteen tiedote tekstiviestillä tai sähköpostilla 16.3.2020.

❗️Tällä hetkellä otamme vastaan vain asiakastapaamisia, mutta emme ulkopuolisia ryhmien vierailuita. Toimintaan tutustumiset ja muut palaverit voidaan järjestää esim. Skypen/Teamsin tms. välityksellä. Jos tähän tarvitsette tukea, meidän väki on auttamassa.

❗️Muistattehan huolellinen käsihygienia ja muut virusta koskevat yleiset ohjeet. Sairaana pysytellään kotona.

❗️Toiminnassamme on mukana eläimiä ja heidän huolenpito vaati päivittäistä hoitoa. Olemme tavoitettavissa ja tehneet työpaikallemme valmiussuunnitelman. #heikompiaeijätetä #kaikistapidetäänhuolta

❗️Työtoiminnassa noudatetaan THL:n antamia ohjeita. Töitä tehdään kunnes toisin määrätään.

❗️Tapahtumat siirretään tai järjestetään toisella tapaa ja niistä tiedotetaan tapahtumakohtaisesti. Pidämme huolta vastuullisen tapahtumajärjestäjän kriteereistä ja mietimme ettei keikkatyöläiset tule menettämään ansiotuloja.

 

Nyt jatkamme viljelystemme ja töiden tekoa, sillä me kaikki tarvitsemme niin ravintoa kuin huolenpitoa❤️

Yhteydenotot ja tiedot nettisivuilta www.lahti.4h.fi