Tue kotieläinpihaa

Hanki yhteisöllenne nimikkoeläin

 

Lahden 4H-yhdistyksen ylläpitämä Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha tarvitsee vuosittain paljon tukijoita. Vuosien saatossa pihaa on tukenut useat eri yhteisöt ja yksityishenkilöt. Ilman heidän tukea toiminnan pyörittäminen ei olisi mahdollista.

 

Pihan ainutlaatuinen miljöö tarjoaa lahtelaisille ja ulkopaikkakuntalaisille oppimisympäristön, jossa historian ja ympäristön kunnioittaminen kulkevat käsi kädessä. Pihan elämillä on todettu olevan suurta vaikutusta lasten ja nuorten arjen hallinnan tukemisessa ja työelämätaitojen oppimisessa.

 

Yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat tukea pihan toimintaa monella tapaa. Ohessa listattuna muutaman esimerkki, miten voitte tukea toimintaamme. Tukeminen voi tapahtua, joko suorien kululaskujen välittämisellä tahollenne, kyseisten tarvikkeiden suoraan toimittamisena pihallemme tai rahallisena lahjoituksena.

 

1.    Hanki yhteisöllenne nimikkoeläin lahjoittamalla nimikoidun eläimen kesän ruuat ja muut kulut.  Voitte itse valita pihan elämistämme mielenkiintoisimman, jonka elämän laatua haluatte tukea. Esim. Alpakkamme ”Ben ja Caramello” syövät poropellettiä, muita ravinteita ja lehtevää heinää sekä silloin tällöin herkkupaloina annetaan porkkanaa. Lisäksi keväisin alpakat keritään ja hampaat tasoitetaan, kuukausittain heille tehdään pedi- ja manikyyri ja tarvittaessa käytetään eläinlääkärin juttusilla.

2.    Yhteisönne voi liittyä yhdistyksemme jäseneksi maksamalla kannatusjäsenmaksun, joka on suuruudeltaan vuosittain 80 €.

3.    Lahjoittamalla mieleisenne summan pihan toimintaan.


Mitä yhteisönne tästä hyötyy?
Julkaisemme kaikki tukijat pihan markkinoinnissa. Voitte toimittaa pihallemme yhteisönne logon/kyltin, joka sijoitetaan nimikkoeläimenne aitaukseen.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää toiminnastamme ja tukemiseen liittyvistä käytännöistä. Lisätietoa toiminnastamme www.lahti.4h.fi Piha on avoinna yleisölle ajalla 25.5.-18.8.

Lisätietoa ja yhteydenotot:

Petra Kerkkä, toiminnanjohtaja
gsm. 050 462 2511