Ilmoittautuminen kerhot ja leirit

Kevään 2022 toimintoihin ilmoittautuminen avataan 15.12.2021!

HUOM! Ilmoittautumista koskevat säännöt

Osallistumisperuuntumiset tulee tehdä kahta viikkoa ennen leirin/kerhon alkua sähköpostilla osoitteeseen lahti (a) 4h.fi otsikolla PERUUTUS (leirin/kerhon nimi ja ajankohta) ja viestiksi peruutusta koskevan henkilön täydelliset tiedot.

Peruuntumisajan jälkeen tulleita peruuntumisia emme huomioi, vaan lähetyt laskut tulee maksaa. Maksettuja osallistumismaksuja emme palauta.

Ennen leirin/kerhon alkua laitamme leiri/kerhoinfon ja laskun sähköpostilla tai kirjepostina.

Huomioittehan, että toimintaan osallistumisessa on erilliset hinnat jäsenille ja ei-jäsenille. Jäsenyyden voit aktivoida samalla liity.4h.fi sivuilla. Kesän toimintoihin edellytetään jäsenyyttä.

Alaikäisten ilmoittautumisen tulee tehdä huoltaja ja huoltaja vakuuttaa tiedot oikeiksi. ilmoittautumiset tulee tehdä 2 viikkoa ennen toiminnan alkamista. Sen jälkeen lähetettyjä laskuja emme voi enää perua. Peruutuspaikkoja voi tiedustella viikkoa ennen alkua joko sähköpostilla ohjaajat.lahti (a) 4h.fi tai numerosta 044 525 4446.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen laitamme teille ennen toiminnan alkamista infokirjeen, josta saatte tarkempaa tietoa toimintatavoista ja mm. koronavirusepidemian ennaltaehkäisemisestä.

Olethan huolellinen lähettäessäsi lomaketta! Täytä kaikki tarvittavat kohdat ja muista painaa lopuksi LÄHETÄ -painiketta (löytyy alhaalta vasemmalta). 

Oletko 4H:n jäsen *
Ilmoittaudun seuraaviin kerhoryhmiin kevät 2022
Ilmoittaudun kevään leireille 2022
Kuvauslupa 4H:n markkinointiin *

Paina Lähetä painiketta. Varmistamme vielä sinulle paikkasi sähköpostiinne.