Työt alkavat!

Työt alkavat -kurssi!

 

Kohderyhmä: Lahden 4H-yhdistykseen valitut työntekijät

Onneksi olkoon, sinä sait töitä!

Ennen kuin aloitat työt meillä 4H:ssa, sinun kannattaa tutustua työnantajaasi. Muutama perustieto asiakaspalvelusta, työturvallisuudesta ja tietysti 4H-toiminnasta on myös tarpeen. Koko paketin otat parhaiten haltuusi tutustumalla Työt alkavat -tehtävään ja vastaamalla alla olevan lomakkeen kysymyksiin. Näin tekemällä helpotat omaa alkuasi töissä ja osaat suhtautua työkeikkoihisi oikealla asenteella sekä vastata työhösi liittyviin kysymyksiin.

Ennen palkkatyösuhdetta olet tehnyt työsopimuksen työantajan kanssa ja toimittanut tarvittavat asiakirjat työantajalle. Työsuhteen alussa työpaikalla nimetty mentorisi perehdyttää sinut työhön perehedyttämissuunnitelman mukaisesti.

Perehdyttämismateriaalit löydät alapuolelta. Lue kaikki materiaalit huolellisesti ja ota välittömästi yhteyttä sinulle nimettyy esimieheen/mentoriin lisäkysymysten tiimoilta tai jos et jotain kohtaa ymmärtänyt.

PDF-tiedostoTyöt alkavat -opas.pdf (310 kB)
Työt alkavat -OPAS
PDF-tiedostoPerehdyttämislomake.pdf (77 kB)
Perehdyttämislomake alle 18 v. (harjoittelijat/avustajat)
PDF-tiedostoPerehdyttämissuunnitelma4H.pdf (103 kB)
Perehdyttämissuunnitelma yli 18 v. (vastuuhenkilöt)
PDF-tiedostoPerehdyttäminen4HLahti päivitetty28.5.2020.pdf (7.8 MB)
4H Lahti perehdyttämisopas päivitetty 28.5.2020

Työt alkavat!


Työt alkavat -kurssin kokonaiskestona on 4 tuntia. Saat hyväksytysti suoritetusta kurssista merkinnän työtodistukseesi. Sinut perehdytetään sekä teoriassa että käytännössä työpaikan tehtäviin ja turvallisuusasioihin. Muistathan, että Sinä olet avainasemassa, jotta onnistumme tarjoamaan Sinulle hyvän työpaikan. Kysyvä ei tieltä eksy ja tekemällä oppii!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.