Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 2 viikkoa ennen toiminnan alkamista. Sen jälkeen lähetettyjä laskuja emme voi enää perua. Peruutuspaikkoja voi tiedustella viikkoa ennen alkua joko sähköpostilla ohjaajat.lahti (a) 4h.fi tai numerosta 044 525 4446. 

Kevään 2020 ilmoittautumislomake TÄSTÄ

Kerhoihin ja leireille osallistuminen edellyttää 4H-jäsenyyttä. Ilmoittautumislomakkeella osallistujat ilmoittautuvat myös jäseneksi. Jäsenkausi on vuosittain 1.9. - 31.8. Koko vuoden jäsenmaksu 35 € / hlö ja 70 € / kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat henkilöt. JÄSEN- ja KERHOLASKUT tulevat ERILLISINÄ laskuina. 

HUOM! 

  • Jäseneksi voitte liittyä alapuolella löytyvän lomakkeen kautta tai ylälinkin kautta, joka ohjaa teidät valtakunnalliseen lomakkeeseen. Kun ilmoitatte perhejäsenyyden, muistakaa ilmoittaa kaikkien perhejäsenten NIMET ja SYNTYMÄVUODET.
     
  • Huomioittehan, että 4H:n jäsenyys on valtakunnallinen jäsenyys ja jäsenyyttä koskee valtakunnalliset säännöt. Jäsenyys on kirjallisesti päätettävä.
     
  • Jäsenlaskutuksen hoitaa Suomen 4H-liitto keskitetysti. Laskutusjaksot ovat kuukausittain. Täten jäsenlaskut tulevat erikseen postitse tai sähköpostilla.
     
  • Kerhoihin voi tulla tutustumaan yhden kerran, toisen osallistumisen jälkeen lähetämme laskut. Täten säännöllisesti kokoontuvien kerhojen ensimmäinen kerta on aina tutustumiskerta.

Kerhoista, leireistä ja kursseista lisätietoa löydätte kohdasta: Nuorisotoiminta

 

Olethan huolellinen lähettäessäsi lomaketta! Täytä kaikki tarvittavat kohdat ja muista painaa lopuksi LÄHETÄ -painiketta (löytyy alhaalta vasemmalta). Kaikille tulee tervetuloa toivotus, jos lomake on lähetetty onnistuneesti.

 

Lue ilmoittautumista koskeva Tietosuojaseloste TÄSTÄ