Ilmoittautuminen

Yli-Marolan 4H-kotieläinpihan syksyn 2018 toimintoihin ilmoittautuminen alkaa 16.7.2018! ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Huom! Jos ilmoittautumisen kohdalla lukee TÄYNNÄ, vapaita paikkoja voi tiedustella:

joko sähköpostilla lahti (a) 4h.fi tai numeroista gsm. 044 525 4446 tai 050 462 2511

Tervetuloa mukaan 4H-toimintaan!

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 2 viikkoa ennen toiminnan alkamista. Sen jälkeen lähetettyjä laskuja emme voi enää perua. Peruutuspaikkoja voi tiedustella viikkoa ennen alkua joko sähköpostilla lahti (a) 4h.fi tai numerosta 050 462 2511. 

Kerhoihin ja leireille osallistuminen edellyttää 4H-jäsenyyttä. Ilmoittautumislomakkeella osallistujat ilmoittautuvat myös jäseneksi. Jäsenkausi on vuosittain 1.9. - 31.8. Koko vuoden jäsenmaksu 35 € / hlö ja 70 € / kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat henkilöt. 

HUOM! 

  • Jäseneksi voitte liittyä alapuolella löytyvän lomakkeen kautta tai ylälinkin kautta, joka ohjaa teidät valtakunnalliseen lomakkeeseen. Kun ilmoitatte perhejäsenyyden, muistakaa ilmoittaa kaikkien perhejäsenten NIMET ja SYNTYMÄVUODET. 
     
  • Jäsenlaskutuksen hoitaa Suomen 4H-liitto keskitetysti. Laskutusjaksot ovat kuukausittain. Täten jäsenlaskut tulevat erikseen postitse tai sähköpostilla.
     
  • Kerhoihin voi tulla tutustumaan yhden kerran, toisen osallistumisen jälkeen lähetämme laskut. Täten säännöllisesti kokoontuvien kerhojen ensimmäinen kerta on aina tutustumiskerta.
     
  • Lisää toimintoja niiden varmistuttua.

Kerhoista, leireistä ja kursseista lisätietoa löydätte kohdasta: Nuorisotoiminta

 

Olethan huolellinen lähettäessäsi lomaketta! Täytä kaikki tarvittavat kohdat ja muista painaa lopuksi LÄHETÄ -painiketta (löytyy alhaalta vasemmalta). Kaikille tulee kuittaus pääsemisestä.


 

KESÄ 2018

Lahden 4H-yhdistyksen ILMOITTAUTUMISET

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.