Ilmoittautuminen

HUOM! Lue huolellisesti ilmoittautumista koskevat ohjeet! Toimintoihin EI voi osallistua, jos ei ole etukäteen täyttänyt ilmoittautumislomaketta.

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 2 viikkoa ennen toiminnan alkamista. Sen jälkeen lähetettyjä laskuja emme voi enää perua. Peruutuspaikkoja voi tiedustella viikkoa ennen alkua joko sähköpostilla lahti (a) 4h.fi tai numerosta 050 462 2511 / 044 525 4446. 

Kerhoihin ja leireille osallistuminen edellyttää 4H-jäsenyyttä. Ilmoittautumislomakkeella osallistujat ilmoittautuvat myös jäseneksi. Jäsenkausi on vuosittain 1.9. - 31.8. Koko vuoden jäsenmaksu 35 € / hlö ja 70 € / kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat henkilöt. JÄSEN- ja KERHOLASKUT tulevat ERILLISINÄ laskuina!

HUOM! 

  • Jäseneksi voitte liittyä alapuolella löytyvän lomakkeen kautta tai ylälinkin kautta, joka ohjaa teidät valtakunnalliseen lomakkeeseen. Kun ilmoitatte perhejäsenyyden, muistakaa ilmoittaa kaikkien perhejäsenten NIMET ja SYNTYMÄVUODET. 
     
  • Jäsenlaskutuksen hoitaa Suomen 4H-liitto keskitetysti. Laskutusjaksot ovat kuukausittain. Täten jäsenlaskut tulevat erikseen postitse tai sähköpostilla.
     
  • Kerhoihin voi tulla tutustumaan yhden kerran, toisen osallistumisen jälkeen lähetämme laskut. Täten säännöllisesti kokoontuvien kerhojen ensimmäinen kerta on aina tutustumiskerta.
     
  • Lisää toimintoja niiden varmistuttua.

Kerhoista, leireistä ja kursseista lisätietoa löydätte kohdasta: Nuorisotoiminta

 

Olethan huolellinen lähettäessäsi lomaketta! Täytä kaikki tarvittavat kohdat ja muista painaa lopuksi LÄHETÄ -painiketta (löytyy alhaalta vasemmalta). Kaikille tulee tervetuloa toivotus, jos lomake on lähetetty onnistuneesti.