Dogsittereiden esittely

Aurora Aho

Hei! Olen 2005 syntynyt tunnollinen ja luotettava tyttö Hollolasta. Toimin pääsääntöisesti Kuntakeskus-Tiilikangas-Hälvälä alueella. Voin hoitaa koiria, kissoja, lintuja, matelijoita ja jyrsijöitä. Tarvittaessa voin ottaa pieneläimiä kotiini hoitoon. Itselläni on Dalmatiankoira, kaksi Kääpiöparta-agamaa sekä jättiläismaakotiloita. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla. 

Odotan yhteydenottoasi! 

Aurora Aho

Puh. 0500888829

Sähköposti: aurora.aho (a) lyk.fi

4H-Dogsitter Aurora Aho

Saana Hyvönen

Hei! Olen Saana. Olen vuonna 2005 syntynyt tyttö Hollolasta. Olen suorittanut dogsitter koulutuksen 2019 keväällä. Toimin Hollolassa Salpakangas-Tiilikangas-Hälvälä alueella. Hoidan koiria, kissoja, jyrsiöitä ja matelijoita. Kotiini en valitettavasti voi ottaa lemmikkejä hoitoon.
  Minulla itselläni on havannankoira ja meillä on ollut labradorinnoutaja, joten olen tottunut kaiken kokoisiin koiriin. 
  Odotan innolla yhteydenottoasi!

Saana Hyvönen
Puh. 040 8794721
Sähköposti: saana.hyvonen(a)gmail.com

- - - -


Nella Forstedt

Moi!
Olen Lahden keskustassa asuva, vuonna 2002 syntynyt tyttö. Valmistuin Dogsitteriksi vuonna 2016. Teen hoito-, ruokinta- ja ulkoilutuskeikkoja koko Lahden alueella. Olen pienestä pitäen rakastanut eläimiä ja hoitanut niitä aina, kun siihen on ollut mahdollisuus. Erilaisista eläimistä ja roduista on siis kertynyt paljon kokemusta. Voin siis hoitaa, ulkoiluttaa tai muuten auttaa koirien, kissojen tai muiden pieneläimien hoidossa. Olen myös erittäin kiinnostunut koirien kouluttamisesta. Kodissani ei tällä hetkellä ole omaa koiraa, joten pystyn ottamaan koiria hoitoon pidemmäksikin aikaa, mutta muita eläimiä en pysty hoitoon ottamaan. Lupaan pitää lemmikistäsi hyvää huolta, ja odotan innolla yhteydenottoasi!

Nella Forstedt

puh. 040 8241440

natalienella(a)gmail.com

4H-Dogsitter Nella Forstedt