Dogsittereiden esittely

Aurora Aho

 

Hei! Olen 2005 syntynyt tunnollinen ja luotettava tyttö Hollolasta. Toimin pääsääntöisesti Kuntakeskus-Tiilikangas-Hälvälä alueella. Voin hoitaa koiria, kissoja, lintuja, matelijoita ja jyrsijöitä. Tarvittaessa voin ottaa pieneläimiä kotiini hoitoon. Itselläni on Dalmatiankoira, kaksi Kääpiöparta-agamaa sekä jättiläismaakotiloita. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla. 

Odotan yhteydenottoasi! 

 

Aurora Aho

Puh. 0500888829

Sähköposti: aurora.aho (a) lyk.fi


 

MARIA PÖYSÄ

Olen Maria, 17-vuotias tyttö Lahdesta. Olen suorittanut Dogsitter-koulutuksen nyt keväällä 2019. 

Tykkään eläimistä ja olen ollut tekemisissä niiden kanssa koko elämäni ajan. Minulla on ollut hamstereita, marsuja ja tällä hetkellä 7-vuotias Italian vesikoira. 

Olen liikunnallinen ja tykkään ulkoilla koirien kanssa. Olen iloinen ja motivoitunut sekä luotettava.

Minulla on mopoauto ja skootteri, joten pystyn toimimaan koko Lahden alueella. Voin ottaa lemmikkejä hoitoon myös omaan kotiini ja pystyn työskentelemään sovitusti arkena sekä viikonloppuisin.

 

Otathan yhteyttä!

Sähköposti: mariapoysa@hotmail.com

Puh. 0407392201


 

SAANA HYVÖNEN

 

Hei! Olen Saana. Olen vuonna 2005 syntynyt tyttö Hollolasta. Olen suorittanut dogsitter koulutuksen 2019 keväällä. Toimin Hollolassa Salpakangas-Tiilikangas-Hälvälä alueella. Hoidan koiria, kissoja, jyrsiöitä ja matelijoita. Kotiini en valitettavasti voi ottaa lemmikkejä hoitoon.
  Minulla itselläni on havannankoira ja meillä on ollut labradorinnoutaja, joten olen tottunut kaiken kokoisiin koiriin. 
  Odotan innolla yhteydenottoasi!

Saana Hyvönen
Puh. 040 8794721
Sähköposti: saana.hyvonen(a)gmail.com


 

NELLA FORSTEDT

Moi!
Olen Lahden keskustassa asuva, vuonna 2002 syntynyt tyttö. Valmistuin Dogsitteriksi vuonna 2016. Teen hoito-, ruokinta- ja ulkoilutuskeikkoja koko Lahden alueella. Olen pienestä pitäen rakastanut eläimiä ja hoitanut niitä aina, kun siihen on ollut mahdollisuus. Erilaisista eläimistä ja roduista on siis kertynyt paljon kokemusta. Voin siis hoitaa, ulkoiluttaa tai muuten auttaa koirien, kissojen tai muiden pieneläimien hoidossa. Olen myös erittäin kiinnostunut koirien kouluttamisesta. Kodissani ei tällä hetkellä ole omaa koiraa, joten pystyn ottamaan koiria hoitoon pidemmäksikin aikaa, mutta muita eläimiä en pysty hoitoon ottamaan. Lupaan pitää lemmikistäsi hyvää huolta, ja odotan innolla yhteydenottoasi!

 

Nella Forstedt

puh. 040 8241440

natalienella(a)gmail.com


 

MIRA MATIKAINEN

 

Olen 19-vuotias, reipas ja luotettava 4H-dogsitter koulutuksen käynyt tyttö Möysästä.
Jos sinulla on toisessa kaupungissa työmatka, johon ei voi ottaa lemmikkiä mukaan. Tai olet lomalla muissa maissa, tai teet pidempää työpäivää, tulen mielelläni hoitamaan lemmikkiäsi / lemmikkejäsi.
Hoidan   koiria,kissoja,matelijoita,jyrsijöitä sekä akvaariokaloja.

Soita tai laita viestiä numeroon 0505662290 Mira Matikainen. Tavataan pian! :)


 

 

INKA PYYHTIÄ

Hei!
Olen vuonna 2000 syntynyt tyttö Lahden Anttilanmäeltä. Valmistuin dogsitteriksi keväällä 2015. Olen luotettava ja reipas tyttö, joka rakastaa kaikkia eläimiä. Harrastuksiini kuuluu ratsastus ja päivittäinen urheilu. Kokemusta on kertynyt todella paljon erilaisista koirista ja kissoista työn aikana. Myös itselläni on kahdeksan vuotias silkkiterrieri ja kaksi hamsteria. Eläimiä on oikeastaan ollut koko ajan elämässäni. Olen myös ollut työharjottelussa Päijät-Hämeen eläinlääkäriasemalla ja eläinsuojeluyhdistyksellä.
Teen keikkoja ympäri koko Lahden alueella. Kuljen mopollani aina niin kauan kun pystyn ja talvella pyörällä tai bussilla. Voin tehdä ulkoilutus-, hoito-, ja ruokintakeikkoja yms. Tietysti myös asiakkaan toiveiden mukaan. Pystyn myös ottamaan kotiini hoitoon koiria ja jyrsiöitä. Oma koirani tulee hyvin juttuun kaiken kokoisten karvakuonojen kanssa. Otan aina dogsitter keikkaa vastaan, jos on vain mahdollista. 

Otathan yhteyttä!:)
puh. 050 369 2000
inka.pyyhtia (a) gmail.com


 

LEEA RANTANEN

 

Hei!

Olen 2001 syntynyt iloinen tyttö Kukkilasta, Hollolasta. Pystyn tekemään ulkoilutus-, hoito ja ruokintakeikkoja koko Lahden alueella. Olen aina tykännyt eläimistä ja olen täysin luotettava ja tunnollinen eläintenhoitajana. Valmistuin dogsitteriksi keväällä 2015, joten minulla on jo useamman vuoden kokemus työstä ja erilaisista koirista. Olen liikunnallinen ja olen harrastanut eläimiä tavalla tai toisella pienestä pitäen. Otan mielelläni dogsitterkeikkoja, jos vain aikatauluuni sopii, joten otathan yhteyttä!

Leea Rantanen
045 275 4133
leea.rantanen(a)hotmail.com


 

Inka Häkkänen

 

Moi 

Olen vuonna 2000 syntynyt tyttö Lahdesta, tarkemmin sanottuna Renkomäestä. Voin hoitaa eläimiä Lahden alueella. Olen hoitanut tuttavieni koiria jo pienestä pitäen ja kokemusta siis on. Kotona meillä ei valitettavasti mitään lemmikkiä ole.  Hoidan mielelläni kaikenlaisia eläimiä, mutta kotiin en voi niitä ottaa. Dogsitteriksi valmistuin 2015 keväällä. Mikä tärkeintä olen eläinrakas ja odotan innolla yhteydenottoasi!

 

Inka Häkkänen

puh. 0403537035

sähköposti. inkeri00@LIVE.FI


 

TUULIA LAURELL

 

Hei! 

Olen täysi-ikäinen, luotettava ja iloinen tyttö Lahdesta, Karistosta. 

Olen liikunnallinen ja vastuuntuntoinen nuori, toimin säällä kuin säällä.

Olen saanut Dogsitter koulutuksen 2016 vuoden syksyllä. Pidän paljon eläimistä ja hoidan lemmikkiäsi mielelläni.

Otan vastaan ulkoilutus-, ruokinta- ja hoitokeikkoja Lahden alueelta viikolla sekä viikonloppuisin.

Olen ollut paljon tekemisissä etenkin koirien kanssa.

Kotiini en valitettavasti voi ottaa mitään eläimiä hoitoon.

Jos tarvitset sään kestävää energistä ystävää koirallesi, niin ilmoittele alla olevaan numeroon tai sähköpostiini.

Otathan yhteyttä! :D

puh. 044-326 8221

tuulia.laurell (a) gmail.com


 

ANETTE LÖYTÖMÄKI

 

Hei! Olen vuonna 2001 syntynyt reipas ja vastuuntuntoinen nuori ja asun Lahden Mukkulassa, mutta teen keikkoja ympäri Lahtea ja lisäksi muualla jos löytyy jonkinnäköinen kulkuyhteys! 
Valmistuin dogsitteriksi vuonna 2016. Eläinten kanssa olen ollut tekemisissä koko elämäni ajan. Minulla on kokemusta kaikenlaisista eläimistä hiirestä hevoseen. Myös matelijoista on pientä kokemusta. Opiskelen tällä hetkellä eläintenhoitajaksi Salpauksella ja olen käynyt ajokoirien palkintotuomarikoulun. Omistan kissan ja kaksi koiraa, joista toisen koiran kanssa harrastan agilityä. Olen valmis hoitamaan kaikenlaisia lemmikkejä ilolla, asiantuntemuksella ja luottamuksella. Kun tarvitset lemmikillesi hoitajaa, ulkoiluttajaa tai vaikka muuten vaan seuraa, otathan minuun yhteyttä jotta voimme sopia asiasta paremmin! 


Puh. 044 211 9316
Sähköposti: anette.loytomaki3@gmail.com

 


 

Elina Penttinen

 

Hei, 

Olen vuonna 2001 syntynyt nuori ja luotettava koiraharrastaja Lahdesta Ankkurin lähettyviltä ja tällä hetkellä käyn lukiota toista vuotta. 4H-dogsitteriksi valmistuin vuoden 2015 keväällä ja varsinaiset työt aloitin saman vuoden syksyllä.

Erilaisten eläimien kanssa olen ollut tekemisissä jo ihan lapsesta saakka, lähinnä ulkoiluttamalla tuttujen koiria sekä olemalla mukana erilaisissa koiratapahtumissa. Alakouluikäisenä meillä oli myös kotona hamstereita sekä akvaarioita ja myöhemmin mukaan kuvioihin astui myös meidän perunkarvatonkoira narttumme, jonka kanssa harrastan lenkkeilyä, pitkiä metsälenkkejä sekä aina silloin tällöin myös rallytokoa ja muuta temppuilua. Kokemusta löytyy siis erilaisista eläimistä sekä tietenkin erilaisista persoonista ja uskon, että tulen toimeen myös juuri sinun lemmikkisi kanssa.

Pystyn hoitamaan niin koiria, kissoja kuin erilaisia pieneläimiäkin, kuten esimerkiksi jyrsijöitä. Keikkoja pystyn tekemään melko hyvin koko Lahden alueella – tietenkin vähän ajankohdasta ja keikan tyypistä riippuen. Kotiini pystyn valitettavasti ottamaan hoitoon vain jyrsijöitä.

Otan mielelläni vastaan erilaisia dogsitter-keikkoja, joten jos juuri sinulla ja lemmikilläsi on tarvetta luotettavalle ja eläinrakkaalle dogsitterille, niin otathan yhteyttä!

 

Elina Penttinen

puh. 045 1367600

email. ellupenttinen@gmail.com