Joulupuu 2019

JOULUPUU-KERÄYS TULEE TAAS!

Joulupuu-keräyksellä jouluiloa lahtelaisille ja hollolalaisille haastavissa oloissa eläville lapsille

Perinteinen Joulupuu-keräys järjestetään Lahdessa vuonna 2019 jo 19. kerran. Keräyksellä hankitaan joululahjalahjoituksia lahtelaisille ja hollolalaisille lapsille, jotka muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia. Vuoden 2019 lahjojen keräysaika on 22.11.–15.12.2019.  

Keräyksen järjestävät Lahden 4H-yhdistys ryLahden Rotaryklubit ry ja Lahden Nuorkauppakamari ry. Keräykselle on nimetty vuosittain oma, paikallinen kummi; vuoden 2019 kummi julkaistaan keräyksen alkaessa 22.11.2019.

Lahjat kohdennetaan tarvitseville.
Lahjat saajille koordinoidaan PHHYKYn sosiaalityön, Lahden seurakuntayhtymän ja Lahden ensi- ja turvakodin kautta. 

Lahjoittajat voivat osallistua tuomalla lahjan Joulupuun juurelle.
Lahjoittajat voivat osallistua keräykseen viemällä lahjan pääjoulukuusen juurelle Lahden Kauppahalliin tai vaihtoehtoisesti Lahdessa, Hollolassa ja Nastolassa sijaitsevien sivukuusien juurelle. Sivukuusipaikkoja tukevat paikalliset yritykset. Lista sivukuusista päivittyy keräyksen alkaessa.

Lahjoittaminen on helppoa!

  1. Joulumieltä levittävät lahjoittajat tuovat paketoimattoman pakettinsa joulukuusen juurelle. Lahjoja EI paketoida, sillä ne joudutaan turvallisuussyistä tarkistamaan.
  2. Pääkuuselta, kauppahallilta, löytyy lasten lahjatoiveita. Täten voit käydä noutamassa toiveen ja hankkia toiveenmukaisen lahjan. 

Joulupuu-keräyksen ideana on lahjoittaa lapsille uusi ja käyttämätön lahja. Rahalipasta ei ole käytössä. Lahja voi olla pieni tai suuri, edullinen tai hieman arvokkaampi – kaikki lahjat otetaan ilolla vastaan, mutta keräyksessä ei oteta vastaan käytettyä tavaraa eikä ruokaa. Joulupuun mahdollistaman lahja-avun tarve on suuri, ja apua myös halutaan antaa. Vuosien saatossa lahtelaiset ovat osoittaneet, että heillä on aitoa joulumieltä!

Lisätiedot:

Lahden 4H-yhdistys ry
toiminnanjohtaja Petra Kerkkä
puh. 050 462 2511
petra.kerkka(at)4h.fi

www.facebook.com/joulupuulahti
www.instagram.com/joulupuulahti