Ohjaaja

Haemme ohjaajaa kulttuurihistorialliselle Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle, Lahteen.

Oletko täysi-ikäinen? Olet maalaisjärjellä varustettu tekijä, luotettava ja sosiaalinen? Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, rakastat eläimiä ja osaat nikkaroida, sekä emännän että isännät työt ovat sinun juttusi?

Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin KYLLÄ, olet juuri etsimämme henkilö! Haemme Lahden 4H-yhdistykseen ohjaajaa nuorten aikuisten pariin Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle. 4H on valtakunnallinen ja kansainvälinen nuorisojärjestö. Perehdythän toimintaamme ennen hakemista. Työssä tarvitaan ajokorttia.

Hakemukset tulee olla perillä 24.12.2020 mennessä. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja mukaan voi liitteeksi laittaa mm. kuvan tai ansioluettelon. Lomakkeeseen ei valitettavasti voi lisätä liitteitä, joten toimitattehan ne erillisenä viestinä sähköpostiin lahti@4h.fi

Työtunteja 30 h/vk.  Palkkauksessa noudatamme  Neuvonta-alan TES. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella 6-12 kk, mahdollisuus jatkoon rahoituksen varmistuessa. Työhön sisältyy myös viikonloppu- ja pyhätöitä. Työ alkaa joulukuulla 2020 tai viimeistään tammikuun alussa 2021.

Oletko... *
Minulla... *