Taimien istuttajia 

(9. luokkalaisia yht. 20 hlö)

Ysit metsään! – UPM ja 4H tarjoavat nuorille kesätyömahdollisuuden metsänistutustöissä

Nuorisojärjestö 4H ja metsäyhtiö UPM tarjoavat 60 nuorelle mahdollisuuden työllistyä kesällä 2021 puiden istuttajina Lahden, Jyväskylän ja Kuopion alueilla.

Ysit töihin -toiminnan nuoret istuttavat 7,5 hehtaaria uutta metsää eli noin 13 500 puun taimea kesäkuussa 2021. Nämä taimet ovat osa UPM:n vuosittain Suomeen istuttamasta noin 20 miljoonasta taimesta. Jokaisella kolmella istutuskohteella työllistetään 20 nuorta. Paikalliset 4H-yhdistykset rekrytoivat, kouluttavat ja perehdyttävät nuoret sekä hoitavat työnantajavastuut.

TULE ja OPI metsänistutuksesta! 20 lahtelaista 9. luokkalaista valitaan mukaan. Istutustyö tehdään urakkana parin päivän aikana, ja lisäksi valittujen tulee osallistua koulutuspäivään. Tästä kaikesta saat loistavan työtodistuksen ja upeaa kokemusta metsänhoitotöistä.

Hakemukset tulee olla perillä 29.4.2021 mennessä. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja mukaan voi liitteeksi laittaa mm. kuvan tai ansioluettelon. Lomakkeeseen ei valitettavasti voi lisätä liitteitä, joten toimitattehan ne erillisenä viestinä sähköpostiin lahti@4h.fi

Palkkauksessa noudatamme  Neuvonta-alan TES. 

Oletko 4H:n jäsen? *