Yhteystiedot

4H-Lastenhoitajat yhteystiedot

 

Ella Inkeroinengsm. 044 515 7772Nastola-Lahti-Salpakangas
Heidi Ranuagsm. 044 511 1463Uusikylä, Kanerva, Rakokivi, Villähde
Mira Matikainengsm. 050 566 2290Lahti
Janita Savolainengsm. 046 562 8022Nastola ja lähiympäristö
Nea Backgsm. 045 884 3099Lahti
Sini Jokinengsm. 044 977 0788Kuivanto, Nastola

 

ELLA INKEROINEN

gsm. 044 515 7772inkeroinenella (a) gmail.comAlue: Nastola-Lahti-Salpakangas

 

Hei! Olen 15-vuotias, aktiivinen, omatoiminen, yleensä iloinen ja monenlaisten ihmisten kanssa toimeentuleva tyttö Nastolasta. Harrastan pianonsoittoa, lumilautailua, lenkkeilyä ja kuntosalilla käymistä. Toimin myös tukioppilaana koulussani, olen käynyt Munliike-vertaisohjaajakoulutuksen ja olen mukana Lahden nuorisovaltuustossa.  Minulla on 8 sisarusta ja olen ennenkin hoitanut kaikenikäisiä lapsia, joten minulla on  paljon kokemusta työstä ja kaikista ikäryhmistä. Olen myös ollut monesti isosena lasten leireillä ja ysiluokan TET-jaksolla olin viikon Rakokiven päiväkodissa eskarilaisten kanssa. Erityislapsista minulla on hieman kokemusta, joten erityisyys ei ole minulle vieras asia.

 Olen valmis tekemään kaikenlaisia töitä: lastenhoitohommia, siivoamista ja muita askareita tarpeen mukaan. Voin tehdä töitä Nastola-Lahti-Salpakangas välillä, lukuun ottamatta Ruuhijärveä ja Pyhäntakaa Nastolassa (kulkuongelma). Lastenhoitosopimukset kuitenkin vasta tarkemman neuvottelun jälkeen, jotta saan varmistettua kuljetukset, mutta todennäköisesti ne järjestyvät, koska vanhempani käyvät töissä Lahdessa ja Salpakankaalla. Olen saanut positiivista palautetta perheiltä, joilla olen aiemmin ollut lastenhoitajana. Voin tarvittaessa antaa puhelinnumeron perheeseen, jossa olen viimeisimmäksi ollut hoitamassa, jos haluatte kuulla lisää kokemuksia minusta lastenhoitajana.

Yhteydenotot puhelimitse soittamalla tai tekstiviestillä 0445157772 tai sähköpostilla inkeroinenella (a) gmail.com


 

HEIDI RANUA

gsm. 044 511 1463ranua.heidi (a) gmail.comAlue: Uusikylä, Kanerva, Turranmetsä, Rakokivi ja Villähde

 

Hei!

Olen syyskuussa 2000 syntynyt reipas ja oma-aloitteinen, 4h-koulutettu lastenhoitaja. Minulla on viisi pienempää sisarusta, joita olen tykännyt hoitaa paljon. Myös muuta lasten hoito kokemusta on kertynyt runsaasti: olen 2 vuotta hoitanut lapsiperheessä 5 lasta kesäisin ja koulun ohessa viikoittain joista nuorin oli aloittaessani 2 kuukautta, olen ollut 1 TET-viikon päiväkodissa ja teen myös satunnaisia keikkatöitä lapsiperheissä. Minulla on myös kummipoika, jota olen hoitanut paljon. Olen saanut paljon positiivista palautetta lapsilähtöisestä tekemisestä lasten kanssa. Mikäli haluat tietää minusta enemmän lastenhoitajana, niin minulta saat suosittelijani puhelinnumeron. Aloitan syksyllä opiskelun lähihoitajaksi Lahden diakonian instituutissa.  Lapsia voin hoitaa Uudenkylän, Kanervan, Turranmetsän, Rakokiven ja Villähteen alueella.

Toivon yhteydenottoa numeroon 0445111463 tai sähköpostiin: ranua.heidi (a) gmail.com


 

MIRA MATIKAINEN

gsm. 050 566 2290mira.matikainen18 (a) gmail.comAlue: Lahti

 

Olen 17-vuotias reipas ja luotettava 4H-babysitter koulutuksen käynyt tyttö Möysästä. 

Minulla on kokemusta kaikenikäisistä lapsista ja nuorista. 

Opiskelen Lahden Diakonian Instituutissa Lastenohjaajaksi. 

Rakastan olla lasten ja nuorten seurassa. 


 

JANITA SAVOLAINEN

gsm. 046 562 8022janita_s (a) hotmail.fiAlue: Nastola ja lähiympäristö

 


Hei! Olen 16 vuotias oma-aloitteinen, Iloinen, mielikuvituksellinen, sekä kaikkien kanssa toimeentuleva tyttö Nastolasta. Harrastuksiini kuuluu tanssi, sekä lenkkeily koiran kanssa ja ilman. Pidän paljon lukemisesta, ulkoilusta, piirtämisestä, sekä eläimistä. Tykkään lukea lapsille satuja ja piirtää heidän kanssaan. Leikitkin luonnistuvat niin poikien, kuin tyttöjenkin kanssa.

Itselläni ei ole sisaruksia, joten kokemusta löytyy serkkujen hoidosta, sekä kummityttöni. Olen ollut ysin TET-jaksoilla viikon Aurinkorinteen vuoropäiväkodissa ja viikon Huokokujanpäiväkodissa, joten kokemusta sieltäkin kerääntyi melkoisesti eri ikäisistä lapsista.

Tarvitsetko ehkä omaa aikaa, tai haluat mennä kaupaan, kampaajalle tai vaikka kahville yksin tai kaksin ilman lapsia. Olen valmis auttamaan sinua/ teitä. Voin tulla luoksenne touhuamaan lastenne kanssa ja jos haluatte vien lapsenne mielellään uloskin leikkimään.

Aloitan syksyllä lähihoitaja opinnot salpauksessa. Töitä voin tehdä Nastolassa ja lähiympäristössä.

Jos tahdot minut luoksesi otathan yhteyttä puhelimitse soittamalla tai viestillä numeroon 0465628022 tai halutessasi sähköpostilla janita_s (a) hotmail.fi


 

NEA BACK

 

gsm. 045 884 3099back.nea@hotmail.comAlue: Lahti

 

Heippahei! Olen 15-vuotias, juuri peruskoulun päättänyt tyttö Lahdesta! Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa ystävieni ja perheeni kanssa. Vakituisesti en harrasta mitään, mutta aina välillä käyn tallilla heppailemassa sekä lenkkeilen koirani kanssa. Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni 11- vuotias pikkusisko, äiti sekä koira ja kissa. 

Kokemusta lapsista on karttunut jonkin verran. Oma pikkusisko on ollut toki aina "hoidettavana", mutta sen lisäksi olen hoitanut tuttavaperheen tytärtä aivan syntymästä asti ja oman 1-vuotiaan serkkutytön kanssa tulee temmellettyä melkoisen paljon! Olen toiminut isosena riparin lisäksi 1-2lk leirillä sekä 3-4lk leirillä, joten kokemusta siis aivan vastasyntyneistä peruskoululaisiin!

Ylä-asteella kävin MLL:n tukioppilaskoulutuksen, jonka kautta toimin tukioppilaana kaksi vuotta. Olin myös vuoden oppilaskunnassa sekä kävin #munliike vertaisohjaajakoulutuksen. Koulussa toimin paljon erilaisissa tapahtumissa mukana ja pidän kaikennäköisten aktiviteettien järjestämisestä!

Luonteeltani olen hyvin sosiaalinen, iloinen ja mielikuvituksellinen. Toimeen tulen oikeastaan  jokaisen kanssa, ja olen aina avoin kaikelle uudelle! 

 

Lastenhoitotehtävät onnistuvat kaikkialla Lahden alueilla, Nastola mukaanlukien. Hoitotehtävät saavat olla minkämoisia vain, niin ulkona kuin sisällä tapahtuvia, sekä olen innolla mukana, jos vaikka synttärijuhliin tarvitsee pientä helppiä! 

Lemmikkieläimet kotona eivät ole este ja pientä kokemusta on myös erityislapsista joten rohkeasti vain nykäisemään hihasta! Mahdollista on myös kuulla kokemuksia perheiltä, joissa olen ollut aikaisemmin hoitamassa lapsia!

 

Yhteydenotot mieluiten puhelimitse 0458843099 tai sähköpostiin back.nea (a) hotmail.com


 

SINI JOKINEN

 

gsm. 044 977 0788sininenajatus (a) wippies.fiAlue: Kuivanto, NastolaHei! Olen 16-vuotias tyttö Orimattilasta. Luonteeltani olen rauhallinen, avulias, ja tietysti iloinen. Harrastuksiini kuuluu kitaran soitto, ratsastus sekä piirtäminen. Vapaa-ajallani tykkään myös leipoa, lukea ja viettää aikaa perheemme koiran sekä kahden kissan kanssa.
        4H:n lastenhoitajakoulutuksen lisäksi olen suorittanut hygieniapassin, ollut TET-jaksolla Kuivannon päiväkodissa sekä ala-asteella ja ollut isosena lastenleirillä. Lastenhoidossa pidän vahvuutenani ehdottamasti sitä, että olen luotettava ja pidän kiinni sovituista asioista ja tulen toimeen niin vilkkaiden kun rauhallisienkin lasten kanssa.

Töitä pystyn tekemään Kuivannolla sekä Nastolassa.  Lemmikkieläimet eivät ole este ja tarkemmin sovittaessa voin huolehtia myös niistä lastenhoidon yhtedessä. Halutessasi saat myös suosittelijan numeron Hän siis päiväkodin työntekijä, jonka omaakin lasta olen paljon hoitanut. Vastaan myös mielelläni lisäkysymyksiin. Otathan yhteyttä jos kaipaat lastenhoitoapua!

Yhteydenotot soittamalla tai tekstiviestillä 0449770788 tai sähköpostilla sininenajatus (a) wippies.fi