Tienaa & Toteuta unelmiesi kesätyö!

14.3.2022

YRITYSKESÄ 2022 - Lahti

Tienaa ja toteuta unelmiesi kesätyö!

Ideointipaja Lahden Palvelutorilla
keskiviikkona 16.3.2022 klo 14-16

Oletko kiinnostunut kokeilemaan yrittäjyyttä kesätyönä? Yrityideasi voi olla mitä vain tilauskakuista nettisivujen tekoon tai pihatöistä valokuvaukseen. Me autamme sinua muuttamaan ideasi rahaksi ja ainutlaatuiseksi työkokemukseksi!

Lahden kaupunki tukee kesäyrittäjyyttä! Yrityskesä on nuorille suunnattu maksuton kesäajan ohjelma, jonka kautta pääset tutustumaan yrittäjyyteen turvallisesti ja ohjatusti. Tavoitteena on perustaa oma 4H-yritys kesäksi ja kokeilla yrittäjyyttä kesätyönä tai harrastuksena. Osallistuvat saavat oman mentorin ja 300 € yrityssetelin toiminnan käynnistämisen tueksi. Yrittäjyyttä voi kokeilla myös kaverin kanssa.

Mitä ohjelma sisältää?
Ohjelma koostuu Ideointipajasta, yrityskoulutuksesta ja kahdesta mentoriryhmän kokoontumisesta kesän aikana. Lisäksi oma henkilökohtainen mentori on tukenasi elokuun puoleen väliin asti.

Tarjoamme lisäksi markkiointiapua sekä mahdollisuuksien mukaan myynti- ja verkostoitumistapahtumia ohjelmaan osallistuville. 
Ohjelman suorittaneet saavat todistuksen ja voivat hakea sillä hyväksilukuja osaksi opintojaan. Ohjelman mitoitus toiselle asteelle on 1 op.

Kenelle ohjelma on suunnattu?
Ohjelma on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille 13-28 -vuotiaille lahtelaisille. Etusijalla ovat sellaiset hakijat, joilla on jo jollain tasolla oma yritysidea tai ainakin alustava idea mielessään.

Ideointipaja on maksuton eikä pajaan tarvitse ilmoittautua etukäteen. Huom! Nykyiset kokoontumisrajoitukset.

Lisätietoa
https://lahti.4h.fi/4h-yritys/kesayrittajyys-2022/