Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha muuttuu villiksi länneksi

22.5.2024

Mediatiedote: vapaa julkaistavaksi heti

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha muuttuu villiksi länneksi

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha avataan lauantaina 25.5.2024 klo 10 jo 28 kertaa maksuttomasti yleisöille. Avajaisjuhlissa tapahtumaa johdattelevat villin lännentunnelma, jossa vierailijat pääsevät kokeilemaan cowboy-taitoja. Piha avataan juhlallisesti lipun nostolla ja päivän aikana ilon lähettiläs Professori Bluffo ja saksofonia soittava eläinlääkäri Heikki Sirkkola viihdyttävät huimilla esiintymisnumeroilla yleisöä. Esitykset klo 11 ja klo 13.

Kotieläinpihalla on nähtävillä perinteisiä kotieläimiä ja hieman harvinaisempia lemmikkieläimiä. Kesälle 2024 on saapunut pihan historiallisen ihania karvaystäviä eikä suloisuudelta voi välttyä. Pihan väki muistuttaa kävijöitä, että eläinten hyvinvoinnin vuoksi pihan eläimiä ei saa ulkopuoliset ruokkia; silittää ja paijata saa omalla vastuulla. Pihapiirin sisälle ei ole myös sallittu ulkopuoliset eläimet, sylikoiria lukuun ottamatta. Tällä varmistamme pihan eläinten turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Pihapiiri on oppimista, rauhoittumista ja pysähtymistä varten. Pysähdy, haistele ja maistele!

Pihan toimintaan voi tulla mukaan mm. lasten leiritoimintaan ja vapaaehtoistoimintaan. Kesän aikana pihan Talliteatterissa esitetään myös näytöksiä ja pihan kahvila palvelee asiakkaita koko kesän ajan. 

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha on avoinna ajalla 25.5.-18.8.2024 

ma-ti+to-pe klo 10-17

la klo 10-15

(keskiviikot ja sunnuntait suljettu)

Pihalle saapumisesta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Kotieläinpiha on maksuton aukioloaikojen puitteissa.

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha sijaitsee Lahden matkakeskuksen vieressä. Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle asiakkaiden parkkipaikka Neljänkaivonkatu 47 Lahti (2 h kiekkopysäköinti).

https://lahti.4h.fi/yli-marolan-4h-kotielainpiha/aukioloajat/