4H-Kerhonohjaaja 2017

Avoimet työpaikat: 4H-Kerhonohjaaja 2017 - 2018

Oletko 14 - 29 vuotta? Haluatko lisätienestiä ja vastuullisen työn lasten parissa? Olet reipas, oma-aloitteinen ja vastuullinen sekä luotettava että sosiaalinen?

Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin KYLLÄ, olet juuri etsimämme henkilö! Haemme nyt Lahden 4H-yhdistykseen 4H-kerhonohjaajia tuntitöihin kaudelle 1.9.2017 - 31.8.2018. 4H-Kerhonohjaajat voivat toimia joko apuohjaajina (alle 15 v.) tai päävetäjinä.

Kerhokausi alkaa viikolla 36 ja päättyy viikolla 50 vuonna 2017. Kerhot jatkuvat vuonna 2018 viikolla 3 ja päättyvät toukokuun alkupuolella. Lisäksi kerhonohjaajista valitaan leiriohjaajat, jotka vetävät mm. koululaisten loma-aikoina järjestettävät leirit (syys- ja talviloma sekä kesälomien aijan). Työ vaatii ehdottomasti sitoutumista kerholukukauteen.

Työsopimukset solmitaan vuodeksi kerrallaan, jäsenkaudelle ja nyt haemme kerhonohjaajia kaudelle  2017 - 2018. Toimintaan mukaan tuleminen edellyttää 4H-jäsenyyttä, täten etusijalla haussa ovat kaikki yhdistyksen jäsenemme. Jäseneksi voi liittyä samalla, jos/kun tulee valituksi. Valitun tulee esittää rikosrekisteriote lasten parissa työskentelyä varten.

Hae paikkaa nettisivujen lomakkeen kautta.

Hakemukset tulee olla perillä 10.8.2017. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja mukaan voi liitteeksi laittaa mm. kuvan tai ansioluettelon.

Haastattelut/sopimusten tekeminen järjestetään maanantaina 19.8.2017 kello 15:00 Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla (ajankohta voi vielä muuttua). Ohjaajakoulutus järjestetään 1.-2.9.2017, johon valituiden tulee osallistua. Koulutus on valituille ilmainen ja se järjestetään Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla (paikka varmistuu lähempänä ajankohtaa). Koulutuksesta saa todistuksen.

Lisätietoa antaa Lahden 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja.