Avoimet TYÖKOKEILU ja PALKKATUKIPAIKAT

AVOIMET työkokeilu- ja palkkatukipaikat

TYÖLLISTY KOKEILUN KAUTTA!

Mitä?

Lahden 4H-yhdistys ry tarjoaa monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Yhdistyksen tarjoamia työtehtäviä ovat mm. eläinten hoitotyöt, kahvila- ja asiakaspalvelutyöt, nuoriso-ohjaustyöt, markkinointi- ja viestintätyöt, kädentaito- ja nikkarointityöt, ympäristönhoitotyöt ja tapahtumiin liittyvät työt. Lisäksi mahdollisuus on myös toimistotöihin, esim. atk-työt, kirjanpidon avustavat työt, tilastointityöt.

Kenelle?

Työkokeilu- ja palkkatukijaksot ovat pääsääntöisesti varattuina alle 29 vuotiaille lahtelaisille nuorille. Lisäksi tarjoamme yli 54 vuotiaille mahdollisuuden työkokeiluun.

Miten?

Työkokeilujaksot tehdään aina yhdessä TE-toimiston kanssa. Työkokeilu tulee siinä tapauksessa kyseeseen, kun mietit omaa uran valintaa. Yhdistykseltä saat tukea oman työuran suunnittelemiselle ja kouluttautumiselle. Palkkatukioikeus on aina tapauskohtainen ja sen määrä vaihtelee aina 30 % - 100 % välillä. TE-viranomainen puoltaa mahdollista työkokeilua tai palkkatukijaksoa.

LISÄTIETOA

Lia Merimaa gsm. 044 525 8919 lia.merimaa (a) 4h.fi