Eläintenhoitaja, Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha

Eläintenhoitaja, Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha, LahtiEtsimme kesäkaudelle 2019 uniikkiin ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen kohteeseen Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle Lahteen eläintenhoitajaa.

Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla on noin 20 eri eläinlajia, pieneläimiä ja navettaeläimiä. Turvallinen ja sydämellä tehty työ on meidän lähtökohta!

4H-järjestö on valtakunnallinen ja kansainvälinen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. 4H:n kasvatustavoitteena on lapsen ja nuoren kasvu aktiiviseksi, vastuulliseksi ja yritteliääksi. Lisätietoa valtakunnallisesta toiminnasta www.4h.fi. Lisätietoa paikallisesta Lahden 4H-yhdistyksestä www.lahti.4h.fi

Odotamme sinulta: Kokemusta eri eläinlajeista ja mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Tiimityötaitoja, omatoimisuutta ja reipasta otetta, jossa kykenet ohjaamaan työtehtäviin myös muita harjoittelijoita ja olemaan mukana 4H-nuorisotoiminnassa (kerhot, leirit, kurssit)

Tarjoamme sinulle: mahdollisuuden saada loistava työkokemus aitiopaikalla, upean työskentelymiljöön kera suuren joukon upeita karvaisia ystäviämme. Opimme tekemällä eikä kukaan meillä ole seppä syntyessään.

Lahtelaiset 17-29-vuotiaat nuoret työttömät työnhakijat ovat etusijalla. Valitun tulee olla täysi-ikäinen.

Palkkauksessa noudatamme Neuvonta-alan työehtosopimusta ja työ painottuu ilta-, viikonloppu- ja pyhävuoroja. Työ alkaa toukokuulla 2019. Kesto noin 3 kk, elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus myös työsuhteen jatkamiseen. Valitun tulee osallistua 17.5.2019 perehdyttämispäivään ja mahdollisesti muihin töitä tukeviin koulutuksiin (ks. koulutustarjonta e.Työ -hanke).

Hakemukset lähtetään nettisivujen hakulomakkeen kautta liitteenä ansioluettelo ja työhakemus.
 

WWW-osoitehttp://lahti.4h.fi
YhteystiedotPetra Kerkkä
toiminnanjohtaja
gsm. 050 462 2511
petra.kerkka@4h.fi
Tiedustelut sähköpostilla petra.kerkka@4h.fi
Työpaikan osoiteNeljänkaivonkatu 47, 15100 LAHTI
PalkkausNeuvonta-alan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaviim. 21.05.2019
Työaikan. 30 h / vk
Työn kestoMääräaikainen 3 kk, mahd. jatko
Haku päättyy1.4.2019 klo 16:00
  
  
  
Työnantajan viiteEläintenhoitaja

Eläintenhoitaja 2019

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.