Kahvilatyöntekijä (kotieläinpihalle)

Kahvilatyöntekijä, Lahden 4H-yhdistys ry, Lahti

Oletko iloinen ja reipas asiakaspalvelija? Sinulta taittuu asiakaspalvelun lisäksi myös keittiön perustyöt ja tekniikat?Lahden 4H-yhdistys ry (www.lahti.4h.fi) hakee Yli-Marolan 4H-kotieläinpihan Café Kilipukkiin kahvilatyöntekijää kesäkaudelle vuonna 2018. Café Kilipukki on pieni idyllinen kesäkahvila kotieläinpihan historiallisessa miljöössä.

4H-järjestö on yksi Suomen suurimmista nuorisojärjestöistä. 4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuuvavat 4H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health. Lahden 4H-yhdistys ry toteuttaa toimintaa paikallisella tasolla. (www.4h.fi)

Odotamme sinulta: hygieniapassia (koulutusmahdollisuus), omatoimisuutta ja reipasta otetta, asiakaspalveluasennetta ja tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle: mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa, loistavan työyhteisön, upean työskentely-miljöön ja monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä.

Päijäthämäläiset 17-29-vuotiaat nuoret työttömät työnhakijat ja maahanmuuttajat ovat etusijalla.

Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta ja työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa viimeistään 24.5.2018, mahdollisuus aloittaa myös aikaisemmin. Kesto noin 3 kk.

Hakemukset tulee lähettää nettisivujen hakulomakkeen kautta ansioluetteloineen ja työhakemuksineen sekä mahdollisine liitteineen, joihin hakija haluaa vedota.

WWW-osoitehttps://lahti.4h.fi
YhteystiedotPetra Kerkkä
toiminnanjohtaja
gsm. 050 462 2511
petra.kerkka@4h.fi
Tiedustelut gsm. 050 462 2511.
Työpaikan osoiteNeljänkaivonkatu 47, 15100 LAHTI
PalkkausKaupan alan TES
Työkokemus1 v. tai ei lainkaan
Työ alkaa24.05.2018