Puisto-Opas kesä 2019

Puisto-Opas, Lahden 4H-yhdistys ry, Lahti (4 paikkaa)

Oletko iloinen, ulospäinsuuntautunut ja reipas asiakaspalvelija?

Lahden 4H-yhdistys ry hakee Puisto-Oppaita Launeen Perhepuistoon kesälle 2019. Puisto-Oppaiden tehtävänä on matkailijoiden ja vierailijoiden neuvontatyöt ja ryhmien vastaanottaminen sekä muut puiston viihtyvyyttä lisäävät työtehtävät. Työhön sisältyy myös yhdistyksen muita työtehtäviä.

4H-järjestö on yksi Suomen suurimmista nuorisojärjestöistä. 4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuuvavat 4H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health. Lahden 4H-yhdistys ry toteuttaa toimintaa paikallisella tasolla. (www.4h.fi)

Odotamme sinulta: Omatoimisuutta ja reipasta otetta, asiakaspalveluasennetta, kielitaitoa ja tiimityötaitoja. Suomen kieli välttämätön ja englanti suositeltavaa. Muut kielitaidot plussaa.

Tarjoamme sinulle: mahdollisuuden saada loistava työkokemus aitiopaikalla, upean työskentelymiljöön ja monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä.

Lahtelaiset 17-29-vuotiaat nuoret työttömät työnhakijat ovat etusijalla.

Palkkauksessa noudatamme Neuvonta-alan työehtosopimusta ja työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa toukokuun alussa 2019. Kesto noin 3 kk, syyskuulle saakka.

Hakemukset tulee lähettää nettisivujen hakulomakkeen kautta ansioluetteloineen ja työhakemuksineen sekä mahdollisine liitteineen, joihin hakija haluaa vedota.

WWW-osoitehttps://lahti.4h.fi
YhteystiedotPetra Kerkkä
toiminnanjohtaja
gsm. 050 462 2511
petra.kerkka@4h.fi
Tiedustelut gsm. 050 462 2511.
Työpaikan osoiteLauneen Perhepuisto, 15100 LAHTI
PalkkausNeuvonta-alan TES