Toiminnanohjaaja

Toiminnanohjaaja, Lahden 4H-yhdistys ry, Lahti (Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha)

Sinä eläintenystävä, ihmisrakas ja avulias... Oletko haaveillut työskentelystä kotieläinpihalla? Kesä 2018 etsii kotieläinpihan toimintaan tekijää!

4H-järjestö on yksi Suomen suurimmista nuorisojärjestöistä. 4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuvaavat 4H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health. Lahden 4H-yhdistys ry toteuttaa toimintaa paikallisella tasolla.

Lahden 4H-yhdistys ry (www.lahti.4h.fi) hakee haasteelliseen ja monipuoliseen toimintaan idearikasta ja yritteliästä  ohjaajaa yhdistyksentoimintaan kiireiselle kesäkaudelle. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat  Yli-Marolan 4H-kotieläinpihan työt aina toukokuun lopulta elokuun loppuun saakka, nuorisotoiminta (kerhot, kurssit, leirit jne.) ja muut työpalveluun liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta kiinnostusta ihmisläheiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä kykyä itsenäiseen ja tulosvastuulliseen työskentelyyn. Ajokortti ja –taito luetaan hyväksi, mutta ei pakollinen.

Arvostamme hakijalta:

Soveltuvaa ammatillista tutkintoa (nuoriso-ohjaaja, lähihoitaja, eläintenhoitaja tms.), innovatiivista otetta ja kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä kokemusta tai ainakin kiinnostusta eläimiä kohtaan. Hakijoista alle 29-vuotiaat nuoret työttömät työnhakijat ovat etusijalla. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Palkkauksessa noudatamme neuvonta-alan työehtosopimusta ja työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä. Työ voidaan aloittaa jo 1.4.2018. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Hakemukset tulee lähettää nettisivujen hakulomakkeen kautta ansioluetteloineen ja työhakemuksineen, ja liitteeksi voi laittaa muita asiakirjoja, joihin hakija tahtoo vedota. Hakuaika päättyy 28.2.2018 klo 16:00. Hakemukset tulee toimittaa yhdistyksen nettisivujen hakemulomakkeen kautta https://lahti.4h.fi/yhdistys/avoimet-tyopaikat/toiminnanohjaaja/

›Työ alkaa:     1.4.2018

›Työaika:  osa-aikatyö, n. 32 h/vk

›