Yksilövalmentaja/Projektityö 2 paikkaa, Hämeenlinna ja Lahti

Työpaikkakuvaus

YKSILÖVALMENTAJA/PROJEKTITYÖNTEKIJÄ WorkLAB-hanke 2 paikkaa (Hämeenlinna ja Lahti)

Hämeenlinnan Seudun ja Lahden 4H-yhdistykset hakevat kahta yksilövalmentajaa/PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ WorkLAB -työllisyyspoliittiselle hankkeelle, joka toimii koko Hämeen TE-palveluiden alueella. WorkLAB-hanke kehittää erityisesti työttömyyden alun palveluja. Hankkeen toteutusaika on 1.1.2020-31.12.2022. Työpaikkojen täyttäminen edellyttää myönteistä hankepäätöstä Hämeen TE-toimistolta.

Yksilövalmentajien sijoituspaikkoina ovat Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys ry ja Lahden 4H-yhdistys ry siten, että yksilövalmentajien toimialueet ovat vastaavasti Kanta-Häme ja Päijät-Häme. Yksilövalmentajat huolehtivat mm. asiakasprosessista, tukevat asiakasta työllistymisen esteiden voittamisessa, kartoittavat ja etsivät työkokeilu-, työ- ja opiskelupaikkoja. Erityisenä tavoitteena on luonto-, ympäristö- ja kiertotalouden mahdollisuuksien kautta työllistäminen hankkeen koko toiminta-alueella.

Työ edellyttää vahvoja verkosto- ja tiimityötaitoja, organisointikykyä, joustavuutta ja aktiivista työotetta sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta.

Ominaisuuksia, joita arvostamme ovat mm. tavoitteellisuus, tuloshakuisuus, maalaisjärkisyys,  hyvät vuorovaikutustaidot sekä riittävät IT-taidot. Työ edellyttää oman auton käyttöä Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä käytössä on 4H-yhdistyksen auto.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva AMK-tutkinto, kuten esim. yhteisöpedagogi, artenomi, kuntoutuksen ohjaaja tai vastaavat opistotason tutkinnot. Eduksi luetaan kokemus ohjaustyöstä ja työllisyyskentän tuntemus.

Työaika on 38,75 h/vko. Työ alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Esitä hakemuksessa palkkatoiveesi. Noudatamme Neuvonta-alan TES.

Täytä ja lähetä oheinen sähköinen hakemus 31.1.2020 klo 23 mennessä. Voit liittää mukaan ansioluettelosi ja muut asiakirjat, joihin tahdot vedota. Paikat täytetään hankepäätöksen mukaisesti.

Lisätiedot

toiminnanjohtaja Pirjo Seulamo/ Hämeenlinna puh. 050 320 8230 pirjo.seulamo (a) 4h.fi
tai toiminnanjohtaja Petra Kerkkä/ Lahti puh 050 462 2511 petra.kerkka (a) 4h.fi (poissa ajalla 1.1.-12.1.2020)

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

WorkLAB Yksilövalmentaja/projektityöntekijä (2 paikkaa)