Liity jäseneksi

Jäsenet ovat meille tärkein asia. Voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi!

 

4H-yhdistyksen jäsenenä voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan esim. kerhoihin, kilpailuihin, leireille, toimia 4H-yrittäjänä ja kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin. Jäsenyyteen kuuluu 4H-jäsenetukortti, jolla saa alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. 

4H-jäsen voi olla yli 6 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. (ks. Yhdistyslaki)

Vuosittainen jäsenmaksu on yksittäiseltä henkilöltä 35 € ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta 70 €. Kannattajajäsenmaksun suuruus on 80 €. Jäsenlaskut laskutetaan kuukausittain Suomen 4H-liiton kautta. 

Katso valtakunnalliset ja paikalliset 4H-jäsenedut TÄSTÄ!

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

4H-JÄSENENÄ TUET PARHAITEN TOIMINTAAMME!

 

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ!

PÄIVITÄ OMAT JÄSENTIEDOT TÄSTÄ!

 

JÄSENYYDEN PERUUTUKSET

- Jäsenyyden peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla otsikolla
JÄSEN PERUUTUS osoitteeseen lahti (a) 4h.fi Ilmoitathan peruutuksessa jäsenen nimen, osoitteen ja syntymävuoden sekä mahdollisen jäsennumeron (pelkän nimen perusteella emme kykene kohdistamaan laskuja, sillä samannimisiä on useita).

- Jäsenyys peruutetaan automaattisesti, jos ei maksa jäsenmaksuja jäsenkaudella. 

- Jäseneksi liittyminen suositellaan tehtävän huoltajan luvalla (alle 18 v.), juridisesti alaikäisen liittymistä tämä ei vaadi.

- Jos ette ole sanoneet jäsenyyttä irti edelliseltä kaudelta, jäsenyys katsotaan jatkuvan ja täten jäsenkirjeet lähtevät.

- Jäsenkirjeet lähtevät Suomen 4H-liiton kautta kaikkien jäsenten nimellä. Jäseneksi voi liittyä yli 6 vuotias Suomen kansalainen. 

- Jäsenkirjeiden jälkeen lähtee vielä muistutuslaskut, jos jäsenmaksua ei ole suoritettu. Tämän jälkeen jäsenyydet päätetään seuraavalle jäsenkaudelle, jos laskua ei ole maksettu tai jäsenet eivät ole tehneet irtisanomista kirjallisesti. (Huom! Jäsenmaksut ovat vapaaehtoisia, jos ei ole mukana aktiivisesti toiminnassa eikä täten mene käsittelyssä eteenpäin).

LUE 4H-yhdistyksen SÄÄNNÖT TÄSTÄ