BioBertan maksuttomat kompostointikurssit!

9.3.2015


 

BioBertan kompostointikurssit keväällä 2015

 

Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy tarjoaa maksuttomia ja kaikille avoimia kompostointikursseja Lahdessa. Kurssit toteuttaa Lahden 4H-yhdistys ja ne järjestetään Yli-Marolassa (Neljänkaivonkatu 47, Lahti).

Kurssit sopivat kaikille kompostoinnista kiinnostuneille, erityisesti aloitteleville kompostoijille. Kurssilla opitaan ruokajätteen ja lehtijätteen kompostoinnista; kompostin perustamisesta, hoidosta ja ongelmakohdista. Tutustutaanpa kurssilla myös matokompostointiin, joka mahdollistaa kompostoinnin sisätiloissa. 

Kevään 2015 kompostointikurssit

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova! Jos olet ilmoittautunut, etkä pääsekään osallistumaan kurssille, vapautathan paikkasi seuraavalle: puh. 044 373 6030,  neuvonta@phj.fi

Kurssille voidaan ottaa 20 osallistujaa. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 7. Kurssin sisällöstä voit kysyä lisätietoja Petra Kortelainen/Lahden 4h-yhdistys, puh. 050 462 2511.

Kompostoinnin tilausluento yhdistykselle

Järjestettyjen kurssien lisäksi Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n toimialueella toimivat omakoti- ja muut yhdistykset voivat tilata maksuttoman kompostointiluennon vähintään 10 hengen ryhmälle. Kysy lisää/tilaa kompostointiluento palveluneuvoja Marja-Leena Kalpio, 044 373 6030, neuvonta@phj.fi

Kompostointikurssin esite

Yhteistyössä:

 

PHJ

Lahden 4H-yhdistys ry