Kerhot syksy 2022 - kevät 2023

Kerhotoiminta Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla Lahdessa (Neljänkaivonkatu 47, Lahti)

KERHOJEN SISÄLTÖ

Kerhot alkavat syyslukukaudella 2022 viikolla 37 ja päättyvät viikolla 49. Kevätlukukausi 2023 alkaa viikolla 3.

EläintenYstävät -kerhossa painopisteenä on eläinten läsnäolo ja eläinten hoitaminen, rakkaus eläimiin. Kerhossa ollaan paljon kotieläinpihan eläinten kanssa, täten aitoja eläimiä joka kerralla. Kerhossa pajaillaan eläimiä, tehdään perushoitotöitä ja pidetään yhdessä hyvää huolta eläimistä. Tämä kerho soveltuu erinomaisesti kaikille eläinrakkaille. Eläinten läsnöolo tuo hyvää mieltä ja eläimillä on rauhoittava vaikutus. Tämä kerho on hyvänmielen kerho.

SAFKASANKARIT -kerhossa kokataan, leivotaan ja syödään yhdessä! Välillä leivotaan ja kokataan jotain vähän isompaa. Safkasankareissa lapset kokkaavat, leipovat ja mahdollisuus järjestää, vaikka tapahtuma ruoan ympärille. Kerhossa opitaan itse tekemällä, tutkimalla ja kokeilemalla. Opit kokkaamaan itsellesi ja ystäville, tekemään terveellisiä ja ravitsevia itsetehtyjä ruokia. Opit myös ruuan kiertokulusta ja aineksista. Tämä oppi ei ojaan kaada!  

HeppaHöperöt -kerhossa opitaan teoriaa kavioeläimistä ja opitaan ymmärtämään eläimen käyttäytyminen. Yhteisenä teemana kerhoa johdattaa rakkaus heppoihin. Kerho sopii loistavasti  ratsastusharrastuksen rinnalle tai ennen ratsastuksen aloittamista. Kerhossa sinulla on mahdollisuus saada oma hoitoponi (4H-jäsenetu), jonka hoitoon on sitouduttava ja hoito on vapaaehtoista huoltajan ollessa mukana. Poni sijaitsee Lahdessa.

Kerhoihin sitoudutaan syys- ja kevätlukukaudelle erikseen. Kerhojen hintana 35 - 40 euroa lukukausimaksu 4H-jäsenille.

Kevätlukukauden 2022-20223 kerhohinnasto

Kerhon nimiHinta jäsenille
Safkasankaritkerho40 €
Eläintenhoitokerho35 €
Heppahöperötkerho35 €

4H-jäseneksi voit liittyä helposti milloin vain osoitteessa https://liity.4h.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.