Kerhot syksy 2020

Kerhotoiminta Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla Lahdessa (Neljänkaivonkatu 47, Lahti)

KERHOJEN SISÄLTÖ

Huomio! Jokaisessa kerhossa olemme syksyllä 2020 paljon ulkoilmassa turvallisen toiminnan edistämisen vuoksi. 

Kerhot alkavat syyslukaudella 2020 viikolla 36 ja päättyvät viikolla 50.

Eläintenhoitokerhossa painopisteenä on eläinten läsnäolo ja eläinten hoitaminen, rakkaus eläimiin. Kerhossa ollaan paljon pieneläinten kanssa. Kerhossa pajaillaan eläimiä, tehdään perushoitotöitä ja pidetään yhdessä hyvää huolta eläimistä. Tämä kerho soveltuu erinomaisesti kaikille eläinrakkaille. Eläinten läsnöolo tuo hyvää mieltä ja eläimillä on rauhoittava vaikutus. Tämä kerho on hyvänmielen kerho.

SAFKASANKARIT -kerhossa kokataan, leivotaan ja syödään yhdessä! Välillä leivotaan ja kokataan jotain vähän isompaa. Safkasankareissa lapset kokkaavat, leipovat ja mahdollisuus järjestää, vaikka tapahtuma ruoan ympärille. Kerhossa opitaan itse tekemällä, tutkimalla ja kokeilemalla. Opit kokkaamaan itsellesi ja ystäville, tekemään terveellisiä ja ravitsevia itsetehtyjä ruokia. Opit myös ruuan kiertokulusta ja aineksista. Tämä oppi ei ojaan kaada!  

KOIRAKERHOSSA ei vaadita aikaisempaa kokemusta koirista eikä omaa koiraa. Koirakerhoon voi tuoda omia koiria sovitusti etukäteen ohjaajien luvalla vierailijaksi. Kerhossa pääsee laaja-alaisesti tutustumaan koiriin ja eri koiraharrastuslajeihin. Kerhossa nähdään useita vierailevia koiratähtiä ja liikutaan koirien kanssa. Ehkä koirakerhosta pääset etenemään myös 4H-dogsitteriksi...4H-dogsitter -toiminta on yli 13 vuotiaille ja koirakerho on loistava ponnahdus kohti dogsitter-toimintaa.

HEPPAILUKERHO on tarkoitettu kaikille heppahöperöille, jotka tahtovat saada lisätietoa hepoista ja niiden hoitamisesta sekä yleisesti heppailusta. Heppailukerhossa toiminta aloitetaan heppailuun perehdytymisellä keppihevosten kautta ja valmistetaan ikiomat keppihevoset. Kerhossa vierailee poni ja järjestetään myös vierailu lähitalleille. Ponikerho on loistava lisä ratsastustuntien lisäksi tai niille, jotka ovat harkitsemassa ratsastuksen aloittamista. Ponikerhosta ponahdus heppatallien ihmeelliseen maailmaan!

Syyslukukauden 2020 kerhohinnasto

Kerhon nimiHinta jäsenilleHinta ei-jäsenille
Heppailukerho35 €60 €
Safkasankaritkerho40 €70 €
Eläintenhoitokerho35 €60 €
Koirakerho35 €60 €