Kerhot kevät 2024

Kerhotoiminta Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla Lahdessa (Neljänkaivonkatu 47 15100 Lahti)

Tiedustele kevään ryhmistä vapaita paikkoja ohjaajat.lahti@4h.fi

KERHOJEN SISÄLTÖ

Kerhot alkavat kevätlukukaudella 2024 viikolla 3 kaikille yhteisellä tutustumiskerralla "Avoimet ovet"  ma 15.1.2024 klo 17-18. Viikolla 4 aloitetaan varsinainen säännöllinen kerhotoiminta.  Kerhot päättyvät ma 29.4.2024 yhteiseen kevätjuhlaan.

Eläimet tutuksi -kerhossa painopisteenä on eläinten läsnäolo ja rakkaus eläimiin. Kerhossa ollaan paljon kotieläinpihan eläinten kanssa eikä kerhossa vielä opetella eläinten ruokkimista tai siivoamista.  Kerhossa pajaillaan eläimiä ja pidetään yhdessä hyvää huolta eläimistä. Tämä kerho soveltuu erinomaisesti kaikille eläinrakkaille ja uusille kerholaisille. Eläinten läsnöolo tuo hyvää mieltä ja eläimillä on rauhoittava vaikutus. Tämä kerho on hyvänmielen kerho. Opetuskielinä suomi ja englanti.

EläintenYstävät -kerhossa painopisteenä on eläinten hoitaminen ja ruokkiminen. Kerhossa saa oppia ja kokemusta eri eläinlajien hoitamisesta. Kerho sopii varsinkin niille, jotka ovat hankkimassa omaa lemmikkiä tai haaveena esim. elänlääkärin tai eläintenhoitajan ammatit. Kerho antaa hyvän pohjan mm. 4H Dogsitter-toiminnalle ja sopii erinomaisesti aikaisemmin toiminnassa mukana oleville.

Safkasankarit-teemakerhossa herätetään kiinnostus ruoan valmistusta ja alkuperää kohtaan! Safkasankarit on jaettu Maailman Maut ja Leipoo -teemoihin. Maailman Maut -kerhossa kokataan eri maiden herkkuruokia ja Leipoo -kerhossa painopisteenä leipominen. Safkasankarit oppivat myös tuotteiden ideointia, valmistusta, kehittämistä, hinnoittelua sekä markkinointia ja myyntiä. 4H-kerhoissa lapset oppivat monipuolisesti kestävään elämäntapaan liittyviä arjen taitoja. Tekemällä oppien kehitetään yritteliään ihmisen perusvalmiuksia. Opetuskielinä suomi ja englanti.

Koirakerhossa opitaan teoriaa koirista ja opitaan käsittelemään ja hoitamaan koiria. Yhteisenä teemana kerhoa johdattaa rakkaus koiriin. Kerho sopii niille, jotka haluavat oppia lisää koirien maailmasta ja mahdollisesti perheessä on ajatus hankki oma koira.

HUOMIO! Maanantain ja tiistain kerhoissa opetuskielenä myös englanti. Täten myös englantia puhuvat ovat tervetulleita toimintaan ja ne, jotka haluvat oppia lisää arjen englantia.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.