4H Arkki -nuorten paja

Kenelle?

4H ARKKI nuorten työpaja tarjoaa kaikille halukkaille työttömille työnhakijoille alle 29 vuotiaille päijäthämäläisille etenemisen mahdollisuuksia.  Pajalla mahdollisuus myös opintojen suorittamiseen esim. oppisopimuksella.

Mitä?

4H Arkki-paja tarjoaa aitoja työtehtäviä arjen taitojen ja osaamisen lisäämiseksi yhteisöllisen toiminnan avulla. 4H Arkki-pajalla kehitetään omaa ajattelua ja osaamista tekemällä oppimisen pedagogiikalla. Pajan tavoitteena on oman elämän vastuunottamisen opettelu, tulevaisuuden työelämän taitojen lisääminen ja syrjäytymisen ehkäisy. Nuorten työpajatoiminnassa käytetään valmennuksen menetelmänä eläin- ja luontoavusteisuutta, jonka mahdollistavat yhdistyksen toimitilat Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha. Tilat sijaitsevat keskeisellä paikkaa Lahtea.

Nuorten työpajajaksot aloitetaan pääsääntöisesti työkokeilulla, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä palkkatukityöhön tai opiskella oppisopimuksella tutkinto. Pajajaksosta saat todistuksen.

Milloin?

Pajajaksot aloitetaan vuosittain lokakuulla ja huhtikuulla. Voit myös hakea pajalle kesken jaksoa eli nonstoppina. Pajajakso kestää noin 5 kk.

Miten?

Pajalle haetaan ottamalla yhteyttä työvalmentajaan tai täyttämällä hakulomake TÄSTÄ. Varmistatahan, että työnhakusi on voimassa ja sinulla on oikeus joko työkokeiluun tai palkkatukeen.

Nuorten työpajatoiminnan rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriasianministeriö, Etelä-Suomen aluehallintovirasto, valtionavustus nuorten työpajatoimintaan.

#4HArkki #4Hnuortentyöpaja #4HLahti

Henkilökunta

puhelinnumero

sähköposti

työvalmentaja
Henri Hänninen
044 525 44464harkki (a) 4h.fi
projektipäällikkö
Petra Kerkkä
050 462 2511petra.kerkka (a) 4h.fi