Työt alkavat!

Työt alkavat -koulutus!

Kohderyhmä: Lahden 4H-yhdistykseen valitut työntekijät

Onneksi olkoon, sinä sait töitä!

Ennen kuin aloitat työt meillä 4H:ssa, sinun kannattaa tutustua työnantajaasi. Muutama perustieto asiakaspalvelusta, työturvallisuudesta ja tietysti 4H-toiminnasta on myös tarpeen. Koko paketin otat parhaiten haltuusi tutustumalla Työt alkavat -tehtävään ja vastaamalla alla olevan lomakkeen kysymyksiin. Näin tekemällä helpotat omaa alkuasi töissä ja osaat suhtautua työkeikkoihisi oikealla asenteella sekä vastata työhösi liittyviin kysymyksiin.

Ennen palkkatyösuhdetta olet tehnyt työsopimuksen työantajan kanssa ja toimittanut tarvittavat asiakirjat työantajalle. Työsuhteen alussa työpaikalla nimetty mentorisi perehdyttää sinut työhön perehdyttämissuunnitelman mukaisesti.

Perehdyttämismateriaalit löydät alapuolelta. Lue kaikki materiaalit huolellisesti ja ota välittömästi yhteyttä sinulle nimettyy esimieheen/mentoriin lisäkysymysten tiimoilta tai jos et jotain kohtaa ymmärtänyt. Materiaalit päivitetään vuosittain ja tarvittaessa useammin.

Oheinen Työt alkavat -koulutuksen kysymykset tulee jokaisen Lahden 4H-yhdistyksen työntekijän täyttää perehdyttämispäivän jälkeen. Työpaikan nimetty ohjaaja / mentori opastaa sinut käytännössä työtehtäviin. Tämä lomake täytetään sen jälkeen, kun olet saanut työpaikan Lahden 4H-yhdistykseltä.

Olen lukenut Työt alkavat oppaan ja perehdyttämismateriaalin huolellisesti
Haluan, että minulle annetaan kirjallinen arviointi tehdystä työstä työtodistukseeni?