Medialle

Kerromme lasten ja nuorten 4H-harrastuksesta, joka antaa mahdollisuuden oppia itse tekemällä. Avaamme 4H-työn merkitystä ja arvomaailmaa sekä kerromme, millaisia taitoja ja asenteita lapset ja nuoret toiminnassa saavat.

Toimimme lähellä lapsia ja nuoria, sillä paikallista nuorisotyötä tekee 225 4H-yhdistystä eri puolilla Suomea. Yhdistykset järjestävät lapsille ja nuorille mahdollisuuksia harrastaa yhdessä ja tutustua muihin paikkakunnan lapsiin ja nuoriin. 4H-nuorisotyö perustuu arvoihin Head, Hands, Heart ja Health. Jo pienten lasten kerhotoiminnassa opetellaan vuorovaikutustaitoja, harjoitellaan erilaisia kädentaitoja ja ryhmässä toimimista. Perustan toiminnalle luo Kolme askelta työelämään -malli ja Kansalaiskasvatuksen malli.

Kannustamme toiminnassa mukana olevia nuoria tarttumaan toimeen, olemaan rohkeita ja kokeilemaan omia taitojaan, vahvistamaan omaa osaamistaan ja omaksumaan yritteliään asenteen. 4H-harrastus kannustaa jatkuvaan oppimiseen, omien unelmien tavoitteluun, vastuun ottamiseen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Voit tutustua nuorten työllistämiseen ja 4H-yrittäjyyteen.

Valtakunnallisiin 4H:n tiedotteisiin STT:n uutishuoneessa. 

Lahden 4H-yhdistyksen toimipisteenä toimii monelle lahtelaiselle tuttu Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha. Kotieläinpihan toimintaan pääsette tutustumaan TÄSTÄ.

Autamme sinua mielellämme kertomalla toiminnastamme enemmän nuorisoalan ammattilaisten silmin. Yhteyttä voitte ottaa Lahden 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajaan.

Yhteydenotot

Petra Kerkkä, toiminnanjohtaja
petra.kerkka (a) 4h.fi
p. +358 50 462 2511