Jäsenille

Jäsenet ovat meille tärkein asia. Voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi!

4H-yhdistyksen jäsenenä voit osallistua monipuoliseen 4H-toimintaan esim. kerhoihin, kilpailuihin, leireille, toimia 4H-yrittäjänä ja kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin. Jäsenyyteen kuuluu 4H-jäsenetukortti, jolla saa alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. 

4H-jäsen voi olla yli 6 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. (ks. Yhdistyslaki)

Vuosittainen jäsenmaksu on yksittäiseltä henkilöltä 1.9.2023 alkaen 40 € ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta 85 €. Kannattajajäsenmaksun suuruus on 100 €.  Jäsenlaskut laskutetaan kuukausittain Suomen 4H-liiton kautta. Jokainen jäsen päivittää omat jäsentiedot jäsenrekisteriin ja myös jäseneksi peruutukset tehdään oma.4h.fi sivuilla. Lahden 4H-yhdistyksen jäsenasioissa ohjeistamme jäseniä sähköpostilla lahti (a) 4h.fi

HUOM! Jäsenyydet tulee päättää oma.4h.fi sivujen kautta. Kirjallisesti sähköpostilla lahti (a) 4h.fi jos teillä ei ole vielä käytössä oma-asiointia. Jäsentietojen päivittäminen on jäsenten vastuulla, täten jäsenyydet tulee itse päättää sähköisessä asioinnissa oma.4h.fi sivujen kautta.

JÄSENASIOISSA vain sähköposti lahti@4h.fi

Tervetuloa mukaan toimintaan!

4H-JÄSENENÄ TUET PARHAITEN TOIMINTAAMME!