Puheenjohtajan terveiset

24.4.2020


Moikka kaikki Lahden 4H- yhdistyksen jäsenet ja ystävät. Olen Jouni Kaikkonen, 33-vuotias kahden lapsen isä  Nastolasta. Ja nyt minulla on suuri ilo kertoa, että olen valittu seuraavaksi kaudeksi hallituksen puheenjohtajaksi yhdistykseen.

Minulla on todella suuret odotukset ja kokemukset yhdessä tekemisen ilosta ja palkitsevuudesta. Olen sitä mieltä, että meillä jokaisella on vahvuuksia, jotka tässä porukassa ja tekemisessä pyritään löytämään, kehittämään ja hiomaan tulevaisuutta varten vahvuuksiksi elämään.

Olen pari vuotta ollut mukana hallituksen jäsenenä tutustumassa toimintaan. On ollut todella ilo ja kunnia seurata sitä työtä mitä meillä tehdään. Meillä on aivan huippu ammattilaisia täällä ja loistavia hankkeita on toteutettu ja toteutetaan jatkossakin. On mahtavaa olla nyt puheenjohtajan asemassa antamassa oma panoksensa yhdistykselle ja toiminnalle.

Oma tarkoitus olisi kehittää toimintaa entisestään yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Yhdessä alueen toimitsijoiden kanssa yhteistyössä löydetään varmasti uusia tapoja toimia tärkeässä ympäristössä mm. lasten ja nuorten kanssa, meidän ihania kotieläinpihan eläimiä unohtamatta.

Yhdessä pyritään tekemään kaikille hyvää ?

Jouni Kaikkonen 
Lahden 4H-yhdistys ry, puheenjohtaja vuodesta 2020