4H Klubi Farm4U

5.4.2023

4H Klubi Farm4U (tiedote: vapaa julkaistavaksi heti)

4H Klubi Farm4U tarjoaa päijäthämäläisille eläkeläisille merkityksellistä ja maksutonta tekemistä arkeen. Alueen erityispiirteenä on varsinkin nuorten mielenterveyseläkeläisten suuri määrä. 4H arvojen mukaisesti jokainen ihminen on tärkeä ja tahdomme osaltamme osallistua osallisuuden tukemiseen eläinavusteisella toiminnalla.

Paikka: Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha Neljänkaivonkatu 47 15100 Lahti

Haluatko tekemistä arkeen omien voimavarojesi puitteissa ja mahdollisesti testata voimavarojasi? Liity vapaaehtoistoimintaan Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle! Pääset oppimaan ja hoitamaan eläimiä. Sinulla on mahdollisuus myös puutarhanhoitoon ja muihin pihan avustaviin tehtäviin ohjatusti pienryhmässä.  Saat osallistumisestasi todistuksen ja perehdytyksen toimintaan.


Uudet osallistujat voivat liittyä mukaan joka kuukauden 1. lauantai saapumalla Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle klo 16. Jokaisen osallistujan kanssa sovitaan tarkemmat ajankohdat osallistumiselle. Toiminta on vapaaehtoista ja maksutonta. Voimavarojesi karttuessa meillä on mahdollisuus sinua myös tukea osa-aikatöiden saamisessa. Voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostilla, viesteillä tai soittamalla.


Toimintaa on rahoittamassa Päijät-Hämeen hyvinvointialue ja toteuttajana Lahden 4H-yhdistys ry.

4H Klubi Farm4U ensimmäinen aloituskerta lauantaina 6.5.2023 klo 16:00. Paikan päälle voi saapua matalalla kynnyksellä ja ilmoittautumatta. Osallistuja otetaan vastaan pääporteilla ja klubittajana toimii Eki Mujunen.