Lahden 4H:n uusi EU -hanke "e.Työ"

1.8.2018


e.Työ "Erilaiset ja yksilölliset polut kohti töitä ja tutkintoja"

 

Lahden 4H-yhdistykselle on myönnetty Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) e.Työ -hankkeelle avustusta. Hanke toteutetaan ajalla 1.8.2018 - 31.12.2020 ja hankkeen tavoitteena on kehittää erilaisia ja yksilöllisiä polkuja kohti töitä ja tutkintoja. Hanke saa tukea ESR-hankkeeseen Hämeen ELY-keskukselta ja Lahden kaupungilta.

Lahden 4H-yhdistys ry on vahva työllistäjä Lahdessa ja hankkeen avulla voidaan entistä enemmän edesauttaa lahtelaisten työllistymistä ja osaamista. Hanke antaa myös tukea paikallisille yrittäjille rekrytoinnissa ja kehittää yhdessä yrittäjien kanssa yhä entistä ammattitaitoisempaa työväkeä.

Hankkeessa toimii kaksi projektityöntekijää ja projektipäällikkö. Hankkeen rekrytointi on osittain vielä menossa ja tällä hetkellä hankkeesta antaa lisätietoa yhdistyksen toiminnanjohtaja Petra Kerkkä ja e.Työ -hankkeen projektityöntekijä Lia Merimaa. 

Hankkeen kohderyhmänä ovat alle 29 vuotiaat ja yli 54 vuotiaat lahtelaiset työttömät ja alueen yrittäjät. Hanke tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa.

 

Lisätietoa

Petra Kerkkä

gsm. 050 462 2511

petra.kerkka@4h.fi