Syksyn 2018 KERHOKALENTERIT valmiina

29.8.2018

4H-kerhot Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla
4H-kerhot Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla
4H-kerhot Lahden alueen kouluilla
4H-kerhot Lahden alueen kouluilla
4H-kerhot Uudenkylän seurantalolla
4H-kerhot Uudenkylän seurantalolla

Lahden 4H-yhdistyksen SYKSY 2018 kerhotoiminta

 

Lahden 4H-yhdistys ry järjestää syksyllä 2018 monipuolisesti 4H-kerhotoimintaa koko Lahden alueella yli 6 vuotiaille. Kerhot kokoontuvat säännöllisesti joka viikko ja erilaisia kerhoja on tulossa yhteensä 15.  Osa kerhoista toteutetaan Lahden kaupungin kanssa yhteistyöllä koulujen tiloissa, jotka alkavat viikolla 39. Koulujen kerhtoiminta on maksutonta kerhotoimintaa. Syksyn uutuutena ovat 4H:n järjestämät Lasten Liike liikunnalliset iltapäiväkerhot. Lasten Liike -kerhoja on tukemassa Suomen Olympiakomitea ja ne starttaavat toimintansa viikolla 37. Lasten Liikkeessä osallistujat pääsevät liikkumaan monipuolisesti sirkuksen ja eläinten parissa; kokemaan huimia elämyksiä, joiden kautta kunto nousee vähän niinkuin salavaivihkaa

Lahden 4H järjestää myös kerho- ja leiritoimintaa Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla. Kotieläinpihan kerhot alkavat viikolla 36 eli syyskuun ensimmäisellä viikolla. Kotieläinpihan kerhotoiminta on monipuolista ruuan laiton ja eläinten parissa toimimista. Koululaisten syyslomalla on tulossa upeita ja ainutlaatuisia hetkiä eläinleireillä, jossa lapset pääsevät aidosti kosketuksiin maatilan eläinten kanssa.

Kaikkiin kerhoihin on ilmoittauduttava yhdistyksen nettisivujen kautta etukäteen. Paikkoja on rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

4H-kerhot ovat tarkoitettu 6 - 12 vuotiaille. Kerhoilu tuo riemukkaan yhdessäolon ja kaverit sinunkin ulottuvillesi. Monipuolinen kerhotekeminen kartuttaa käytännön tietojasi ja taitojasi. Ja kun jotain osaa, on kiva yrittää omatoimisesti itsekin. Ryhmässä toimimalla yhteistyötaitosi paranevat ja opit ottamaan toisetkin huomioon. Lahden 4H-yhdistyksen kerhojen vetäjät ovat koulutettuja ja oman lajinsa asiantuntijoita.

4H-kerhoissa OPITAAN TEKEMÄLLÄ!

Kerhoihin ilmoittautuminen www.lahti.4h.fi

 

Lisätietoa

Petra Kerkkä, toiminnanjohtaja

gsm. 050 462 2511

petra.kerkka (a) 4h.fi

 

Kiira Sorvo, toiminnanohjaaja

gsm. 044 525 4446

ohjaajat.lahti (a) 4h.fi