Työkokeilu- ja palkkatukipaikat

TYÖLLISTY KOKEILUN KAUTTA! Tai toimita meille avoin työhakemus.
Mitä?

Lahden 4H-yhdistys ry tarjoaa monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Yhdistyksen tarjoamia työtehtäviä ovat mm. eläinten hoitotyöt, kahvila- ja asiakaspalvelutyöt, nuoriso-ohjaustyöt, markkinointi- ja viestintätyöt, kädentaito- ja nikkarointityöt, ympäristönhoitotyöt ja tapahtumiin liittyvät työt. Lisäksi mahdollisuus on myös toimistotöihin, esim. atk-työt, kirjanpidon avustavat työt, tilastointityöt. WorkLAB -hankkeen kautta paikkoja on tarjolla koko Hämeen alueella. Lue lisää WorkLABsta TÄSTÄ

Kenelle?

Työkokeilu- ja palkkatukijaksot ovat pääsääntöisesti varattuina alle 29 vuotiaille lahtelaisille nuorille. Lisäksi tarjoamme yli 54 vuotiaille mahdollisuuden työkokeiluun sekä alle 40 vuotiaille hämäläisille.

Miten?

Työkokeilujaksot tehdään aina yhdessä TE-toimiston kanssa. Työkokeilu tulee siinä tapauksessa kyseeseen, kun mietit omaa uran valintaa. Yhdistykseltä saat tukea oman työuran suunnittelemiselle ja kouluttautumiselle. Palkkatukioikeus on aina tapauskohtainen ja sen määrä vaihtelee aina 30 % - 100 % välillä. TE-viranomainen puoltaa mahdollista työkokeilua tai palkkatukijaksoa.

Täytä oheinen tietolomake ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Lisätietoa paikoista

Työkokeilupaikat

p. 044 242 6407 mail: worklab.paijathame (a) 4h.fi

Palkkatuki tai palkkatyöpaikat + AVOIMET TYÖHAKEMUKSET

p. 050 462 2511 mail: petra.kerkka (a) 4h.fi 

Työllistymistä tukevat palvelut

p. 044 525 8919 mail. lia.merimaa (a) 4h.fi

Hakemuslomake

Olen kiinnostunut... *
Minut on ohjattu tänne... *
Koulutustaustani *
Olen... *