Haetaan kerho/leiriohjaajia kaudelle 2019-2020

31.7.2019

Avoimet työpaikat: Kerho/leiriohjaajia 2019 - 2020

 

Oletko täysi-ikäinen tai lähellä täysi-ikäisyyttä? Haluatko lisätienestiä ja vastuullisen työn lasten parissa? Olet reipas, oma-aloitteinen ja vastuullinen sekä luotettava että sosiaalinen? 

Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin KYLLÄ, olet juuri etsimämme henkilö! Haemme nyt Lahden 4H-yhdistykseen 4H-kerho/leiriohjaajia tuntitöihin kaudelle 1.9.2019 - 31.5.2020.Alaikäiset ohjaajat voivat toimia apuohjaajina. Lahden 4H-Kerhojen teemat ovat kokkailu, eläimet ja luonto. Kerhot pidetään pääsääntöisesti Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla Lahdessa.

Kerhokausi alkaa viikolla 36 ja päättyy viikolla 50 vuonna 2019. Kerhot jatkuvat vuonna 2020 viikolla 3 ja päättyvät toukokuun alkupuolella. Kerhot sijoittuvat iltapäivä- ja ilta-aikoihin. Lisäksi kerhonohjaajista valitaan leiriohjaajat, jotka vetävät mm. koululaisten loma-aikoina järjestettävät leirit (syys- ja talviloma sekä kesälomien ajan). Työ vaatii ehdottomasti sitoutumista koko kerholukukauteen.

Työsopimukset solmitaan vuodeksi kerrallaan, jäsenkaudelle ja nyt haemme kerhonohjaajia kaudelle  2019 - 2020. Toimintaan mukaan tuleminen edellyttää 4H-jäsenyyttä, täten etusijalla haussa ovat kaikki yhdistyksen jäsenemme. Jäseneksi voi liittyä samalla, jos/kun tulee valituksi. Valitun tulee esittää rikosrekisteriote lasten parissa työskentelyä varten.

Hae paikkaa nettisivujen lomakkeen kautta. 

Hakemukset tulee olla perillä 10.8.2019. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja mukaan voi liitteeksi laittaa mm. kuvan tai ansioluettelon.

Haastattelut/sopimusten tekeminen järjestetään maanantaina 19.8.2019 kello 15:00 Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla (ajankohta voi vielä muuttua). Ohjaajakoulutus järjestetään elokuulla 2019, johon valituiden tulee osallistua. Koulutus on valituille ilmainen ja se järjestetään Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalla (paikka varmistuu lähempänä ajankohtaa). Koulutuksesta saa todistuksen. 

Työ sopii loistavasti esim. alan opiskelijoille tai osa-aikatöitä kaipaaville. Työtunteja oman osaamisalueen mukaan n. 5 - 20 h/vk. Mahdollisuus myös 30 h/vk. Palkkauksessa noudatamme soveltuvaa Neuvonta-alan TES, kokemus huomioiden. 

 

Lisätietoa antaa Lahden 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja.

 

HAE TÄSTÄ!