Hae kesäyrittäjäksi! -Ideointipaja

31.1.2020


Tienaa ja toteuta unelmasi! Hae mukaan kesäyrittäjäksi!
 

IDEOINTIPAJAT


torstaina 20.2.2020: 1. paja klo 13:00-15:00 ja 2. paja klo 15:00-18:00

Paikka: Ohjaamo Lahti (Kirkkokatu 21 E, sisäpiha)


Nyt nuorilla on mahdollisuus hakea kesäyrittäjäksi osallistumalla yhteen ideointipajaan ja hakea kaupungin kesäyritysseteliä (300 €). Seteleitä on rajoitettu määrä.

Kesäyrittäjyyden tavoitteena on tarjota nuorille vaihtoehto perinteiselle kesätyölle kesäyrittäjyyden muodossa. Tässä duunissa myös Sinulla on mahdollisuus onnistua ja käyttää omaa osaamistasi hyödyksi!

Kohderyhmänä ovat kaikki 13-28-vuotiaat nuoret, jotka haluavat testata omaa liikeideaansa käytännössä. Tarjoamme nuorille työkaluja ja tukea liikeidean jalostamiseen, tietoa yrittäjyydestä sekä vahvan tukiverkoston heidän toiminnan tueksi. Nuorten ideat ovat lähtöisin omasta osaamisesta, kiinnostuksen kohteista, vahvuuksista ja unelmista. Tavoitteena nuorilla on viedä oma idea käytäntöön, saada kokemusta yrittäjyydestä ja työn tekemisestä sekä tietysti omaa rahaa.

Ideointipajan jälkeen pajan toteuttajat valitsevat toteuttamiskelpoiset ideat. Valituille järjestetään 27.-28.3.2020 koulutus ja nuoret saavat henkilökohtaista ohjausta toiminnan toteuttamisessa. Kaikki tuki on maksutonta.

Tämä kesäduuni on taatusti juuri niin ihana kuin itse siitä teet!

Pajan toteuttajina

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Lahden 4H-yhdistys ry

Yhteistyössä:

Lahden kaupunki, Ohjaamo Lahti, Koulutuskeskus Salpaus

 

LISÄTIETOA TÄSTÄ