Pukuvuokraamo

Pukuvuokraamo on tarkoitettu 4H-jäsenille ja muille alueen 4H-yhdistyksille. Puvut ovat pääsääntöisesti lasten pukuja ja tapahtumiin soveltuvia asusteita, ei juhlapukuja.

TuoteEUR
Lasten puvutalk. 5 €
Aikuisten puvutalk. 10 €
Päähineet + peruukit5 - 10 €
Muut asusteet1 - 5  €


Vuokraaminen ja varaaminen

Vaatteet ja muu tarpeisto vuokrataan viikoksi tai asiakkaan kanssa sovituksi muuksi ajaksi. Asiakas sitoutuu palauttamaan vuokraamansa tuotteet vuokrausajan päättyessä samassa kunnossa kuin ne olivat lainatessa.

Asiakas on velvollinen todistamaan henkilöllisyytensä pyydettäessä. Pukuvuokraamolla on oikeus tarkistaa vuokraajan henkilö- ja osoitetiedot.

Pääsääntöisesti asuja voi varata 2 viikkoa ennen vuokrausajan alkua. Mikäli on tarvetta normaalia pidempään varausaikaan, on Pukuvuokraamolla oikeus periä varausmaksu.

Mikäli Pukuvuokraamo ei jostain syystä pysty vuokraamaan jotakin ennalta varattua pukua, varataan vastaava tai palautetaan varausmaksu asiakkaalle.

Käyttö ja muutokset asuihin

Asiakas on velvollinen käsittelemään vuokraamiaan asuja huolellisesti ja asianmukaisesti.

Väliaikaiset muutokset asuihin tulee sopia etukäteen Pukuvuokraamon kanssa. Pukujen LEIKKAAMINEN on EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ! Tilapäiset muokkaukset ovat sallittuja, mutta asu tulee pystyä palauttamaan alkuperäiseen asuunsa palautettaessa.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan pukuvuokraamoon vuokrattujen tuotteiden mahdollisesta katoamisesta tai vahingoittumisesta. Jatkomenettelystä sovitaan tapauskohtaisesti. Voidaan sopia, että asiakas yrittää pestä vaatteen itse tai pesettää sen pesulassa omalla kustannuksellaan.

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokraamilleen asusteille tai esineille sattuneet vahingot tai katoamiset palautuksen yhteydessä. Korvauksesta sovitaan tapauskohtaisesti. Mikäli asu on peruuttamattomasti tärveltynyt, on asiakas velvollinen korvaamaan 50 % puvun arvosta.

Pesu

Vuokrattujen asusteiden puhdistus ja peseminen omatoimisesti on KIELLETTY! Pukuvuokraamo huolehtii pukuhuollosta. Useimmat asut tarvitsevat ammattitaitoisen erikoiskäsittelyn eivätkä sovellu normaaliin pesuun.

Palautus

Mikäli asuja ei palauteta määräpäivään mennessä, voidaan myöhästymismaksua peritä ensimmäisestä ylimenopäivästä alkaen (1 € / päivä).

Mahdolliset pakkaus-lähetys- ja palautusmaksut laskutetaan asiakkaalta (ei minimi laskutusrajaa).