Farm4U

4H Klubi Farm4U tarjoaa päijäthämäläisille eläkeläisille merkityksellistä ja maksutonta tekemistä arkeen. Alueen erityispiirteenä on varsinkin nuorten mielenterveyseläkeläisten suuri määrä. 4H arvojen mukaisesti jokainen ihminen on tärkeä ja tahdomme osaltamme osallistua osallisuuden tukemiseen eläinavusteisella toiminnalla.

Paikka: Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha Neljänkaivonkatu 47 15100 Lahti

Haluatko tekemistä arkeen omien voimavarojesi puitteissa ja mahdollisesti testata voimavarojasi? Liity vapaaehtoistoimintaan Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle! Pääset oppimaan ja hoitamaan eläimiä. Sinulla on mahdollisuus myös puutarhanhoitoon ja muihin pihan avustaviin tehtäviin ohjatusti pienryhmässä.  Saat osallistumisestasi todistuksen ja perehdytyksen toimintaan.


Jokaisen osallistujan kanssa sovitaan tarkemmat ajankohdat osallistumiselle. Toiminta on vapaaehtoista ja maksutonta. Voimavarojesi karttuessa meillä on mahdollisuus sinua myös tukea osa-aikatöiden saamisessa. Voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostilla, viesteillä tai soittamalla. Vapaaehtoiseksi voit liittyä ottamalla oheisen linkin kautta yhteyttä:

https://4h.fi/lomakkeet/ilmoittaudu-vapaaehtoiseksi/


Toimintaa on rahoittamassa Päijät-Hämeen hyvinvointialue ja toteuttajana Lahden 4H-yhdistys ry.

Lisätietoa toiminnasta Petra Kerkkä p. 050 462 2511 petra.kerkka@4h.fi

Toiminnassa käytetään myös eläinavusteisen toiminnan menetelmiä. Yhdistyksessä toiminnanjohtaja Petra Kerkkä on suorittanut Eläinavusteinen valmentaja (SFAAT) tutkinnon. Menetelmistä vinkkejä saatte oheisista työkalukorteista.