Eläintenhoitaja

Haemme täysi-ikäistä eläintenhoitajaa Lahden 4H-yhdistyksen Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle Lahteen. Työtehtäviin kuuluvat toiminnassa mukana olevien valmentautujien ja vapaaehtoisten ohjaaminen ja heidän kanssa yhdessä tekeminen. 

4H on kansainvälinen nuorisojärjestö, jossa korostuu tekemällä opppiminen ja yritteliäs asenne. Toimintaa toteutetaan 4H:n arvojen kautta. Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha sijaitsee keskeisellä paikkaa Lahtea ja on suosittu perhematkailukohde.

Hakijassa arvostamme hyviä sosiaalisiataitoja, joustamista ja halua kehittää kotieläinpihan toimintaa asiakasystävälliseksi eläinten hyvinvointi huomioiden. Työ edellyttää osaamista eläinten parissa työskentelyssä, erilaisten ihmisten hyväksymistä ja pienten nikkarointitöiden tekemistä.

Hakemukset tulee olla perillä 1.4.2024 mennessä. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja toimita ansioluettelosi liitteenä sekä muut liitteet, joihin tahdot vedota. Pyri hakemuksessa näyttämään osaamisesi ja vahvuutesi mahdollisimman tarkasti, myös eläinten parissa toimimisessa.

Palkkauksessa noudatamme soveltuva  Neuvonta-alan TES.  Työn kesto kausityö, avustukseen sidottu ajalla 1.5.-30.9.2024. Työhön sisältyy ilta-, viikonloppu- ja pyhätöitä. Työtunteja viikossa 30 h/vk.

Valitun tulee esittää rikostaustaote lasten parissa toimimiseen.

Lisätietoihin vastaa toiminnanjohtaja Petra Kerkkä p. 0504622511, petra.kerkka@4h.fi 

Onko sinulla ajokortti?