Eläintenhoitoavustajia (15-17 v.)

4 paikkaa

Kesäduuni OP:n piikkiin on nuorten kesätyöllistämisprojekti, jonka rahoittajina toimii Osuuspankki. Työn mahdollistaa Lahden 4H-yhdistys ry. Haemme nuoria kesäduuniin kulttuurihistorialliselle Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle eläintenhoitoavustajiksi ja lasten leiriohjaajia.

Olet maalaisjärjellä varustettu tekijä, luotettava ja sosiaalinen? Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja rakastat eläimiä? 

Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin KYLLÄ, olet juuri etsimämme henkilö!  4H on  kansainvälinen nuorisojärjestö. 

Hakemukset tulee olla perillä 18.4.2023 mennessä. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja mukaan voi liitteeksi laittaa mm. kuvan tai ansioluettelon. 

Työ kestää 2 viikkoa, mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen riippuen taidoista ja kokemuksesta.  Palkkauksessa noudatamme  Neuvonta-alan TES. Työ sijoittuu kesä-, heinä- ja elokuulle 2023. Työhön sisältyy  viikonloppu-, ilta- ja pyhätöitä. 

Oletko 4H:n jäsen?

HUOM! Hakemus on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" Hakemuksen lähettämisestä EI tule muuta vahvistusta.