IkiOmatyö (14-17 v.)

20 paikkaa

IkiOmatyö on nuorten kesätyöllistämisprojekti, jonka rahoittajina toimivat Oma Säästöpankki ja Hauhon sekä Rengon Säästöpankkisäätiöt. Työn mahdollistaa Lahden 4H-yhdistys ry. Haemme nuoria kesäduuniin  Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle Lahteen, yhteensä 20 paikkaa. Työtehtävinä ovat kotieläinpihan avustavat tehtävät ja hakijoiden joukosta valitsemme kaksi kesän somettajaa. 

Valittujen nuorten tulee olla 14-17 vuotiata, jotka tarvitsevat ensimmäisen kesäduunikokemuksen. IkiOmatyö on tarkoitettu juuri niille nuorille, joilta uupuu vielä työkokemusta. IkiOmatyöntekijöiden tulee osallistua Työt alkavat -koulutukseen ja perehdytykseen.

Hakemukset tulee olla perillä 12.4.2024 mennessä ja valinnat tehdään 10.5.2024 mennessä. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja mukaan voi liitteeksi laittaa mm. kuvan ja/tai ansioluettelon.

Työ kestää yhden viikon, mahdollisuus myös pidempään jaksoon. Lisäksi valitut saavat työvaatteet. Kesäleiritoimintaan valittujen tulee sitoutua kesän leiritoimintoihin.  Palkkauksessa noudatamme  Neuvonta-alan TES. Työ sijoittuu kesä-, heinä- tai elokuulle 2024. Työhön sisältyy myös  viikonloppu- ja pyhätöitä.  Työvuoroina teemme ma-su klo 7-19.

Olen käytettävissä... (voit valita usemman)
Olen kiinnostunut... (voit valita usemman)
Oletko 4H:n jäsen?

HUOM! Hakemus on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" Hakemuksen lähettämisestä EI tule muuta vahvistusta.