Kahvilatyöntekijä 

Haemme Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle Lahteen kahvilatyöntekijää. Työ on kausityö ajalla 25.5.-18.8. Työt aloitetaan toukokuulla 2024 ja työhön sitouduttava koko kesäkaudeksi.

4H-kotieläinpiha on kulttuurihistoriallinen miljöö keskellä Lahtea hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Pihapiirissä sijaitsee pienimuotoinen kahvila/myymälä, joka toimii myös pihan info-pisteenä. Kahvila on avoinna kotieläinpihan aukioloaikoina (ke+su suljettu).

Hakijalta odotamme iloisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja halua oppia uusia asioita. Työ soveltuu erinomaisesti nuorille, alasta kiinnostuneille.

Hakemukset tulee olla perillä 1.4.2024. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja mukaan voi liitteeksi laittaa mm. kuvan tai ansioluettelon.

Perehdyttämiskoulutus järjestetään valitulle, johon valitun tulee osallistua. Koulutus on valituille maksuton. 

Palkkauksessa noudatamme  Kaupan alan TES. Työ on kausityö ja kahvila on avoinna Yli-Marolan 4H-kotieläinpihan aukioloaikoina.

Lisätietoihin vastaa toiminnanjohtaja Petra Kerkkä p. 0504622511, petra.kerkka@4h.fi 

Koulutustaustani
Olen...

HUOM! Hakemus on tullut perille, kun näytöllä lukee lomakkeen lähetyksen jälkeen: "Lomake lähetetty onnistuneesti!" Hakemuksen lähettämisestä EI tule muuta vahvistusta.