Alle 29 vuotiaita keikkatöihin

Oletko alle 29 vuotias, haluatko tienata? Otamme käyttöön digitaalisen työnvälityspalvelu Helpin, jonka kautta voit napata itsellesi sopivat työkeikat. Työ sopii kaikille, jotka haluavat lisätienestiä ja työkokemusta itseään kiinnnostavalta alalta.

Perehdytämme sinut tekemään erilaisia töitä, kuten esimerkiksi lemmikkienhoitamiseen, vanhusten virikeohjaajatoimintaan tai pihatöihin. Helppi-valmennukset pidetään maalis-toukokuulla 2024.

Ota meihin yhteys ja laita hakemus mahdollisimman pian, töitä voit saada jo huhtikuussa. Keikoja voit ottaa vastaan jatkuvasti tai silloin kuin sinulle sopii. Työtehtävinä voivat olla sinun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaiset tehtävät.  Hakijoilta edellytämme luotettavuutta, sitoutumista ja vastuunottamisen taitoa.

Hakemukset tulee olla perillä 1.3.2024 mennessä. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja mukaan voi liitteeksi laittaa mm. kuvan tai ansioluettelon. Lomakkeeseen ei valitettavasti voi lisätä liitteitä, joten toimitattehan ne erillisenä viestinä sähköpostiin lahti@4h.fi

Palkkauksessa noudatamme  Neuvonta-alan TES, 12 €/h.

Lisätietoa Helppi-sovelluksesta saat helppi.4h.fi

Lisätietoa

Petra Kerkkä, toiminnanjohtaja petra.kerkka (a) 4h.fi p. 050 462 2511