Toiminnanohjaaja

Haemme toiminnanohjaajaa Lahden 4H-yhdistyksen Yli-Marolan 4H-kotieläinpihalle Lahteen. Vastuualueeseen kuuluvat 4H-järjestön avaintuotteet: ryhmätoiminta ja 4H-akatemia.

Lahden 4H-yhdistys on lasten ja nuorten elämänhallintaa ja yritteliäisyyttä tukeva yhdistys. 4H:n tavoitteena on lapsen ja nuoren kasvu aktiiviseksi, vastuulliseksi ja yritteliääksi. Perustan toiminnalle muodostavat 4H:n arvot Heads, Hand, Heart, Health – Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi. Toiminnassa tärkeitä ovat käytännön teot, itse tekeminen ja kokeileminen. 

Järjestämme  6-12-vuotiaille kerho- ja leiritoimintaa sekä erilaisia tapahtumia. Koulutamme 13-28-vuotiaita työelämä- ja yrittäjyyskoulutuksissa sekä työllistämme vuosittain noin 50 nuorta. Nuori voi työllistää myös itse itsensä perustamalla oman 4H-yrityksen.

Hakijassa arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä sosiaalisiataitoja ja yhteistyötaitoja. Hakijan tulee olla 18 vuotta ja ajokortti toivottavaa. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Jos hakijalta puuttuu tutkinto, huomioimme myös hakijat, jotka ovat kiinnostuneita esim. nuoriso- ja yhteisöohjaajan oppisopimuskoulutuksesta. Oppisopimuskoulutus edellyttää Sinulta jo hieman kokemusta ja/tai osaamista alalta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja motivoivan työn eläinten parissa sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen. Meidän kautta on varma ponnahduslauta kohti unelmia!

Hakemukset tulee olla perillä 2.4.2023 mennessä. Hakemukset lähetetään Lahden 4H-yhdistyksen nettisivujen hakulomakkeen kautta ja toimita ansioluettelosi liitteenä sekä muut liitteet, joihin tahdot vedota. Pyri hakemuksessa näyttämään osaamisesi ja vahvuutesi mahdollisimman tarkasti. 

Palkkauksessa noudatamme soveltuva Neuvonta-alan TES. Työ alkaa 2.5.2023. Työn kestona aluksi 1 vuotta, jatkorahoitus haetaan vuosittain. Työhön sisältyy ilta-, viikonloppu- ja pyhätöitä. Työtunteja viikossa 30-32 h/vk. Yhdistyksen tavoitteena vakinaistaa kyseinen tehtävä.

Lisätietoihin vastaa sähköpostilla toiminnanjohtaja Petra Kerkkä, petra.kerkka@4h.fi 

Koulutustaustani
Olen...