Kesäyrittäjyys 2024 HEINOLA

YRITYSKESÄ  2024 - Heinola

Oletko kiinnostunut kokeilemaan yrittäjyyttä kesätyönä? Yrityideasi voi olla mitä vain tilauskakuista nettisivujen tekoon tai pihatöistä valokuvaukseen. Me autamme sinua muuttamaan ideasi rahaksi ja ainutlaatuiseksi työkokemukseksi! 4H Business Labissä kuulet lisää ohjelmasta ja saat apua ideointiin. Kuikkaa sivulta 4H Business Lab aikataulu.

Heinolan kaupunki tukee kesäyrittäjyyttä! Yrityskesä on nuorille suunnattu maksuton kesäajan ohjelma, jonka kautta pääset tutustumaan yrittäjyyteen turvallisesti ja ohjatusti. Tavoitteena on perustaa oma 4H-yritys kesäksi ja kokeilla yrittäjyyttä kesätyönä tai harrastuksena. Osallistuvat saavat oman mentorin ja 300 € yrityssetelin toiminnan käynnistämisen tueksi. Yrittäjyyttä voi kokeilla myös kaverin kanssa.

HUOMIO! 13-20 vuotiailla 4H-yrittäjillä on myös mahdollisuus yrityssetelin lisäksi hakea toimintaan NuorisoLeader-tukea max. 500 € (Nastolan ja Heinolan alue). 

Mitä ohjelma sisältää?

Ohjelma koostuu Ideointipajasta, yrityskoulutuksesta ja kahdesta mentoriryhmän kokoontumisesta kesän aikana. Lisäksi oma henkilökohtainen mentori on tukenasi elokuun loppuun saakka. 

Tarjoamme lisäksi markkiointiapua sekä mahdollisuuksien mukaan myynti- ja verkostoitumistapahtumia ohjelmaan osallistuville. 

Ohjelman suorittaneet saavat todistuksen ja voivat hakea sillä hyväksilukuja osaksi opintojaan.  Ohjelman mitoitus toiselle asteelle on 1 op.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelma on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille 13-29 -vuotiaille heinolalaisille koululaisille ja opiskelijoille. Etusijalla ovat sellaiset hakijat, joilla on jo jollain tasolla oma yritysidea tai ainakin alustava idea mielessään. 

Hakemus Kesäyrittäjyysseteli 2024 Heinola

Ohessa Business Model Canvas (BMC) lomake ohjeistukseksi hakemuksen täyttämiseksi. Mieti mahdollisimman huolellisesti yritysideasi. Ideasi työstämistä jatkamme 4H-yrityskurssilla valittujen kesäyrittäjien kanssa.

Kesäyrittäjäksi ryhtyminen ja rahallisen tuen saaminen edellyttää, että:

  • kotikuntasi on Heinola
  • olet 13-29-vuotias koululainen tai opiskelija
  • täytät hakemuksen Kesäyrittäjäksi 15.6.2024 mennessä.
  • tulet hakemuksesi perusteella valituksi mukaan kesäyrittäjäksi
  • osallistut Lahden 4H-yhdistyksen koulutukseen ja raportoit yrityksesi toiminnasta saatujen ohjeiden mukaan.
Kuvauslupa (Kesäyrittäjyys markkinointiin Lahden 4H:lle))
Annan luvan tietojen käsittelyyn kesäyrittäjyys työryhmälle Lahden 4H ja Lahden kaupunki
Vakuutan antamani tiedot oikeaksi
Sitoudun Kesäyrittäjyysseteleitä koskeviin sääntöihin