Kesäyrittäjyyssetelit jaossa myös heinolalaisille nuorille

4.5.2024

Nuori, jätikö ilman kesäduunia? Tänä kesänä Heinolan kaupunki tukee nuorten kesäyrittäjyyttä! Yrityskesä on nuorille suunnattu maksuton kesäajan ohjelma, jonka kautta pääset tutustumaan yrittäjyyteen turvallisesti ja ohjatusti. Tavoitteena on perustaa oma 4H-yritys kesäksi ja kokeilla yrittäjyyttä kesätyönä tai harrastuksena. Osallistuvat saavat oman mentorin ja 300 € yrityssetelin toiminnan käynnistämisen tueksi. Yrittäjyyttä voi kokeilla myös kaverin kanssa.

Mitä ohjelma sisältää?

Ohjelma koostuu Ideointipajasta, yrityskoulutuksesta ja kahdesta mentoriryhmän kokoontumisesta kesän aikana. Lisäksi oma henkilökohtainen mentori on tukenasi. 

Tarjoamme lisäksi markkiointiapua sekä mahdollisuuksien mukaan myynti- ja verkostoitumistapahtumia ohjelmaan osallistuville. 

Ohjelman suorittaneet saavat todistuksen ja voivat hakea sillä hyväksilukuja osaksi opintojaan.  Ohjelman mitoitus toiselle asteelle on 1 op.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelma on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille 13-29 -vuotiaille heinolalaisille koululaisille ja opiskelijoille. 

Haku Kesäyrittäjyysohjelmaan tapahtuu hakulomakkeen kautta ja mukaan pääsee 15 ensimmäistä nuorta.

Ideointipajassa nuoret saavat lisätietoa ja tukea yritysidean työstämiseen. Heinolan ideointipaja järjestetään 21.5.2024 klo 15-17. 4H-yrityskurssi järjestetään 29.5.2024 klo 16 alkaen.

Heinolan Kesäyritysohjemasta lisätietoa

Petra Kerkkä, toiminnanjohtaja p. 050 462 2511